Pray you won't fade away

Första advent igår, mysigt! Alltid vid denna tiden på året så känner jag en enorm stress. Julen ska ju vara lugnt och mysig ändå stressar man alltid med allt. Det är mycket som ska göras och mycket man vill göra. Just nu vill jag bara flytta. Men det verkar nog inte bli någon flytt än om några veckor. Men jag hoppas fortfarande för jag vill fira jul med öppen brasa, hur mysigt hade inte de varit. Hoppet är ju det sista som överger en säger man. Snälla hoppas ni också för vår skull.

När jag ser dessa klippen på Youtube så skäms jag.



 



Underbara vackra Beyonce. Du ger nytt liv till den sjuka lilla flicka. Jag blir alldeles rörd.  

Här går jag och hoppas på att vi ska flytta in innan jul när det finns så många barn, föräldrar, syskon, flick-pojkvänner, mormödrar, farbrödrar, vänner, släktingar som är dödsjuka i cancer. Jag hatar verkligen de ordet. Jag ryser när jag hör ordet cancer. Denna j*vla skit sjukdommen som förstår så många liv. Som splittrar så många familjer. Man inser inte hur bra man har det ibland och då är det bra att se tex detta klippet så man verkligen får sig en tankeställare.  

Stöd cancerforskningen.


I´m in love

Jag är kär i en låt.


All I want for christmas is....

     

    

     





Snart jul igen och detta var lite av min önskelista 2009. Önska kan man ju alltid.... Fast mest av allt önskar jag att vi flyttar innan jul, håll tummarna så är ni söta! 


Bäst just nu


Sommaren 2009....

Det finns bara en låt:


RSS 2.0