Trevlig Valborg!

Ska snart iväg och jobba men först ska jag till mormor & morfar och sola på deras balkong en stund. Solen skiner utanför och det känns så himla härligt att våren är här!

Hoppas ni får en härlig Valborg! Det blir lugnt för min del ikväll då jag inte slutar jobba förrens kvart över 8. Kristoffer har förhoppningsvis igång grillen när jag kommit hem! 

xoxo 

 

Helgen

Vilken härlig helg jag haft! Läkarbesöket igår gick bra, det var skönt! Hon hittade inget "fel" på mig på så hon rekommenderade mig att gå till en vanlig doktor. Och det ska jag verkligen göra! Hoppas jag får tag i en bra läkare som tar mina problem på allvar nu.... Efter besöket det stack vi till Malmö. Sa till Kristoffer i bilen att många är nog ute i det fina vädret så vi kommer nog vara ganska ensamma i affärerna! (tänkte inte på att det var löne helg) Det fick jag snabbt äta upp! Det var så mycket folk överallt att till och med en shopaholic som mig fick avsmak för att shoppa. Blev dock 2 par skor, en klänning och en blus + lite annat så lusten kom efter ett tag;) 

Kristoffer handlade som aldrig förr. Ett par jeans, en jacka och en keps. Det blev inte billigt kan jag säga, men han brukar ju inte handla så ofta som mig! Tänkte på en sak igår. Killar har ju inte alls lika mycket att välja mellan när det kommer till shopping! Dom kommer ofta hem med 3 plagg medans vi tjejer kommer hem med 10 plagg och så har vi handlat för samma summa.     

Hann med en snabb date med Linnea igår också. Var på Byckarns där det inte var nått folk alls. Det verkade som många var på Strandpavljongen. Kul att dom kör nattklubb där igen!   


Keps: Polo Ralph Lauren
Jacka: Zara
Jeans: Acne

Kristoffer invigde sina nya kläder idag. Fiiin han blev! Idag har vi varit på söndagsutflykt med svärmor, Alex & Bo och Molly. Började med en fika på Olof Viktors. Älskar verkligen de stället! Dom har så goda bakverk, kakor, mackor m.m Åk dit! Sedan åkte vi till Kåsberga.





Världens sötaste ♥





Avslutade dagen med grillning i Borrby hos Alex & Bo och Molly. En super mysig dag helt enkelt!

Imorgon om jag är ledig vill säga, jag vet ju aldrig det och är såå sjukt trött på detta livet! Så ska jag hälsa på mormor & morfar och så ska jag ligga på deras balkong och pressa hela dagen. Det ska tydligen bli riktigt varmt dom kommande dagarna upp till 23 grader. Nice eller vad?! Dock blir jag lite orolig att det nu blir en väldigt fin och varm vår och så blir sommaren kass, men det ska inte hända! Det ska vara sol hela sommaren det har jag bestämt! 

Over and out

Snyggaste männen jag vet

Det blev inget besök hos doktorn igår. Har fått remissen till gyn och ska dit på lördag så jag avvaktar tills dess. Får hoppas dom hittar vad det är som gör ont. Jag tvivlar på det kan jag säga, men jag hoppas verkligen! Så jag slipper denna oron som plågar mig hela tiden.  

Men alltså seriöst, jag fick tid en lördag! Tur det är min lediga lördag. Efter det roliga "besöket" ska vi till Malmö och shoppa. Man behöver något roligt att se framemot efter en sådan sak! Är på jakt efter ett par vardagsskor typ snygga tygskor som jag kan ha när jag jobbar. Kristoffer är på jakt efter en vår jacka. Jag lär ju säkert hitta massa annat förutom skor, så brukar det vara när man behöver något! Om det inte händer nått kul på kvällen så skulle jag vilja stanna kvar i Malmö och gå på bio men vi får se. Fick reda på nu ikväll att Linnea kommer hem imorgon och åker tillbaka på måndag så jag vill ju hinna med att träffa henne!

För ett tag sedan frågade jag Kristoffer om han läser min blogg. Nej blev svartet. Blev lite besviken först men efter ett tag kom jag på att allt jag skriver här vet han ju redan, nästan allt i alla fall. Så nu när jag vet att han inte läser den, tänkte jag lista dom "Snyggaste männen jag vet" Han lär ju inte bli svartsjuk i alla fall hehe. Snacka om att ha många fri kort;) 

David Beckham. Han har ju länge varit min dröm man. Behöver jag beskriva vad jag gillar med honom! Allt;) Han är inte bara sjukt snygg utan dessutom verkar han vara ödmjuk också, och inte att förglömma är han engelsman. Bara det! Mmm...




Jonathan Rhys Meyers är både skådespelare och fotomodell. Bara hans irländska är hot



R.I.P Heath Ledger



Fredrik Ljungberg. Sveriges snyggaste fotbollsspelare!


  
 Måste erkänna att den här bilden på Fredrik har jag länge haft i min börs!



 Nu är jag ap trött så fortsättning följer.....

Söndagsmiddag

Om ca 2 timmar kommer världens sötaste Molly till oss!

För idag ska vi ha söndagsmiddag så nu ska vi ner och handla mat. Vi ska laga färsk lax med kokosmjölk och lime, vitlök till detta har vi ris. Min faster Bodil bjöd på detta när vi var hos dom i höstas och det var super gott! Till efterrätt blir det rabarberpaj mmm...

Har haft riktigt ont i magen från och till nu några veckor, så imorgon måste jag till doktorn (för mitt eget bästa!) och jag kommer inte ge mig förren dom har kollat upp mig ordentligt. Orkar inte må så här längre! Hela min vardag rubbas och jag har kommit på mig själv att jag inte vill eller orkar göra saker. Och jag känner inte igen mig själv och jag känner mig så sjukt deprimerad över allt.

ICA nästa.


När ska jag tröttna?

Tycker fortfarande denna låten (som dock inte är jätte ny) är sjukt bra.

Can't read my, can't read my, No he can't read my poker face....



Idag har jag haft avskedsfika med Kim som åker tillbaka till Italien imorgon. Nu träffas vi kanske inte förrens till sommaren, och det suger! Så jag ska kolla upp biljett till Florens i maj, vill någon joina så säg till;) Usch nu är påskhelgen slut och åter till den trista vardagen. Tur att det går mot rätt håll och sommar! Har haft en sjukt rolig helg tack alla ♥ och citerar Lina det hon skrev i sin blogg: Håller vi oss lika sysselsatta i sommar också så kommer jag vara helt i extas hehe. Jag håller med dig Lina!


Dagboken

Sitter uppe alldeles för sent och måste lägga mig nu, men först vill jag tipsa om en väldigt bra film.

I kväll har tjejerna varit här och Lina hade med sig filmen "Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta" som många pratat så bra om. Detta skulle verkligen vara en riktigt "tjejfilm" och det var det verkligen! Direkt efter filmens slut var jag lite besviken men nu när har jag hunnit smälta alla intryck så tycker jag att den var riktigt bra, och jag fick mig en och annan tankeställare.... Se den!


 


Gårdagen i bilder

Dagen började med Gynning x2 konstutställning




Gillade vissa tavlor mer än andra och skulle vilja visa vilka jag gillar mest men tror inte man får lägga upp dom här. Någon kanske vet nått om sånt?

Jag och älskling på utställningen





Förfest hos mig på kvällen





Vidare till Strandpavljongen där vi drack tequila (urk!), har nog aldrig sett större snapsglas hehe



Puss finaste!





Tack alla mina ♥ för en underbar dag/kväll/natt!
 
Ikväll ska vi äta lamm hos mamma & Kjell sedan blir det film mys med tjejerna

Glad Påsk!

Ligger och vilar i soffan. Känner mig så konstig... Har gått och längtat efter denna helgen länge och så ska jag må så här!! Ska försöka sova en stund nu, så får jag verkligen hoppas jag mår bättre sen! Det är ju fest ikväll! Dagen har varit skit mysig. Kl.11 kom Carro och hämtade upp mig, Lina och Kim sedan körde vi mot Ystad och Saltsjöbaden där Carolina Gynning och hennes mamma hade utställning. 

Den första som kommer gående emot oss var hennes pojkvän Mattias Trotzig (som även varit tillsammans med prinsessan Madeleine) Och då anade vi att Carolina var på plats! Och visst hade vi rätt:) Hon var som vanligt skit skit snygg, fast hon såg lite bakis ut hehe. Hon var dock lite för smal tyckte jag. Klart som f*an man ville se henne också inte bara hennes tavlor haha. Och vi hade tur måste jag säga! Hon stack efter en stund med Trotzig. Hennes tavlor hade ju sålt slut efter BARA 1 timme på vernisagen, så man kan förstå att hon kanske inte orkar vara där hela tiden. Efter utställningen körde vi in till stan och jag köpte ett par jeans som jag länge velat ha! Sedan blev det fika på Olof Viktors.

Lite bilder från utställningen kommer imorgon då jag inte orkar lägga in dom nu. Nu vila inför kvällen. Ikväll blir det nog Strandpavljongen om jag får bestämma! Men först förfest här hos mig.
 
Glad Påsk!

En härlig dag

Idag har jag haft en riktigt härlig dag! Först jobba som ifos kanske inte var så jätte härlig. Så mycket folk som där var, har jag inte upplevt på länge! Snacka om att man var mör i både huvud och armar efter en sån dag! Efter jobbet fikade jag Kim, Carro och Lina på Österlen Café (gamla PM) Vilken uppfräschning stället har fått! Och dom gör sjuka goda Chai lattes. Me like! Vi planerade bland annat den kommande påskhelgen. Så kul vi ska ha det! 

Efter fikan blev det Systemet och sedan ICA. Nu har jag laddat kylen inför min lilla påskfest på lördag;) Ska bli såå kul!! Och som det ser ut nu blir det bara tjejer:)

När jag kom hem så stod det blommor på bordet i köket. Jag öppnad omslags pappret och såg detta:



Riktigt fina eller hur! Kristoffer och jag har varit tillsammans i 5 år idag 9/4. Tiden har gått så sjukt snabbt. Världens finaste pojkvän har jag.  

Detta är egentligen inte alls min stil men kände för att vara lite rockigare idag. 



Nu blir det raka vägen mot sängen för imorgon sitter jag på tåget 9.23 mot Malmö. Ska möta upp syster för lite shopping. Vid 5 tiden tar vi tåget till Hbg och pappa. 

Godnatt 

Lördagskväll på Storgatan

Det är lördagskväll, snart natt och jag ligger i soffan och äter godis och har det ganska mysigt. Det är bara nått som fattas... En jäkligt bra film. Skulle hyra film en innan men vi sa båda att vi var för trötta för det så det blev ingen. Nu ångrar jag det verkligen! Fast jag lär väl somna snart ändå så trött som jag är. Jag fattar det inte! Jag är så trött hela tiden!  

Timmarna på jobbet idag gick ganska sakta. Det var inte så mycket folk, alla var väl ute i solen som jag också hade varit om jag varit ledig! Efter jobbet åkte jag till Skillinge och tittade på fotboll. Det är så himla mysigt när fotbollen drar igång igen! Då är det verkligen vår! Grillen var tänd och dom flesta satt i bara tröja och tittade! Härligt!

Ikväll har vi grillat ryggbiff. Första grillningen för i år var för några dagar sedan då vi grillade lax. Mmm... Kommer på mig själv just nu, att hur interessant er det för er att jag skriver vad jag äter eller har ätit. Sorry!

När det inte finns nått kul på tv och man som mig surfar rundor på olika shoppingsidor är det ju hur lätt som helst att "bara" klicka och vipps så har man shoppat... det hände mig just nu då jag klickade hem denna lilla söta väskan! Förhoppningsvis är den lika fin i "verkligheten" som på bilden. 

 
Nu har Kristoffer somnat i soffan och jag ska nog kolla lite Gossip Girl avsnitt innan jag ska sova.  
Godnatt

Våren är här!

Som jag skrev innan så tyckte jag att Laila & Tobias showdans i finalen av Let´s Dance förra fredagen, var det finaste jag sett på länge.

Enjoy!



Vädret idag är ju helt f*cking underbart! Och vad har jag gjort idag jo jobbat så klart! Ska jobba hela helgen, fick en extra tid på söndag. Mone Money Money....Tydligen ska det vara fint väder hela helgen, vad roligt för dom som är lediga. *Jag är inte bitter inte alls* haha. Är i alla fall ledig hela påsken och det är jag sjukt glad över! Ska bland annat se Gynnings konstutställning, åka till hbg till pappa, träffa mina underbaraste babs som är hemma över påsken, festa och ha påskfest här på påskafton, till mamma och äta lamm, mmm... och äta sjukt mycket mer god mat och äta påskgodis! Behöver jag säga att jag längtar till nästa helg! Idag handlade en av dom som tagit över Byckarns av mig och jag kunde inte låta bli att fråga hur dom kommer att ha öppet. Rykten går ju att dom inte kommer ha bar på helgerna... Och till min glädje sa han att dom kommer ha öppet till kl.01.00 som vanligt! Hoppas jag hörde rätt nu bara...

För visst är det så att lilla Simrishamn verkligen behöver ett "ute ställe". Staden hade ju f*n gått under annars!

Nu kommer snart sötaste 4:åringen Wilma hit. Ska passa henne några timmar i kväll. Tänkte vi skulle gå ut en runda, tror vi går till biblioteket.  

Bye bye        

RSS 2.0