Teneriffa here we come!

Allt är packat och jag har precis tagit en lång dusch. Om 5 timmar går bilen mot Sturup och flygplatsen! Nu har jag verkligen resfeber! Det känns overkligt att vi ska åka. Har aldrig åkt utomlands mitt i vintern så det ska bli riktigt skönt! Bort från snö (tö) och kyla. Nu måste det bara bli fint väder hela veckan! Håll tummarna för oss! Jag behöver verkligen solen och värmen just nu.

Ska försöka höra av mig där nere,  vi får se hur det går.

Ha det så bra så hörs vi!

Kram!


Bästa köpet!

Förra helgen var vi i Karlskrona och då hittade jag äntligen jeansen jag varit på jakt efter länge. När dom kom tog dom snabbt slut överallt men inte i Karlskrona och det är jag super glad över:) Dom får i alla fall följa med till Teneriffa då det tydligen inte är så varmt på kvällarna, och för mig som nästan alltid fryser så blir det perfekt! 


Det är ingen vanlig dag, för det är älsklings födelsedag hurra hurra hurra

Grattis världens finaste på födelsedagen!


Nu blir det till att fortsätta med städning, matlagning och bakning inför kvällen då det vankas kalas.

Lite tankar

Idag jobbade jag sista dagen inför semestern, så nu är jag ledig i 10 dagar!! Såå härligt!! Igår hittade jag dessutom äntligen en bikini så nu är jag redo för Teneriffa:) På tisdag bär det av! Det är mycket som händer innan dess. Kristoffer fyller år imorgon så vi ska ha lite kalas för honom, samtidigt måste jag komma igång med packningen och tvätta så jag inte står sista dagen och inte har nått rent, vilket är jag i ett nötskal! Det är alltid svårt att packa.... man tar alltid med sig mer än vad man använder!

Har funderat på en sak dom senaste dagarna.... Jag bor ju ihop med Kristoffer. Och jag tror tyvärr det kan vara en nackdel ibland. Jag tror det är många som tar för givet att: jag har ju honom....jag är aldrig ensam så varför höra av sig? Tror det är många som känner igen detta! Bara för att man bor tillsammans så behöver inte alla par vara tofflar och sitta ihop! Och blir jag någonsin det så skjut mig!! Förstår verkligen inte dom som är svartsjuka och som inte kan göra saker utan sin flickvän/pojkvän. Det är ju så man skapar ett förtroende för varandra om man gör saker på var sitt håll. Och saker på var sitt håll måste jag göra ibland! För hade jag inte litat på min pojkvän så hade jag aldrig stannat kvar i förhållandet. Förtroende är ju A och O i ett förhållande. Syftar inte detta på någon speciell. 

Nu ska jag bara slappa och mysa framför melodifestivalen.
Bye bye


18/2-09

Känner mig lite nere just nu och det har sina orsaker. Just nu har jag lust att sätta mig på ett flyg bort från allt. Idag är ingen rolig dag.

Snart är vi i alla fall utomlands och jag längtar galet mycket! Ni anar inte hur skönt det ska bli att komma härifrån. Är det bara jag som blir deppig under vintern? Jag vill ha vår nu!! Om 6 dagar känner jag förhoppningsvis värmen och jag slipper ha stumpor och en tjock vinterjacka.   

Idag är här inte mycket värme. Varken ute eller inne. Lägenheten är iskall och jag fryser som bara den. Får tända lite vämeljus för att få upp värmen. 

Bäst just nu är denna:


Äntligen!

Äntligen är världens bästa serie tillbaka! Självklart pratar jag om Gossip Girl. Så slå på kanal 5 ikväll klockan 19.00 om ni vill se kärlek, intriger, vänskap, shopping, mode och skvaller när det är som bäst!
 



Grym tjej och lite förbannad

På tal om "Made in Sweden". Hur grym är inte Janet!! Här är hennes första singel som är sjukt bra!! O.B.S Lite dåligt ljud.



Ska ju utomlands om några veckor, wee!! Och igår hittade jag äntligen en bikini på nätet och på H&M av alla ställen och blev så glad för jag har letat sjukt länge! Och vad händer, jo den levereras inte förrens i mitten av april. Så j*vla dåligt!! H&M suger verkligen på att leverera i tid. Har lust att ringa och klaga för jag behöver verkligen en ny nuu! Så nu blir det till att leta ny... suck 

Jobb imorgon så nu måste jag lägga mig. Är dock pigg som en lärka som vanligt och det är mitt eget fel.
 Sov sött

Godmorgon?

Idag känner jag mig mycket bättre och jag hoppas så innerligt att jag håller på att bli frisk nu! Håll tummarna för mig är ni söta! Kristoffer däremot ligger ner däckad i feber och med grym halsont, så nu är det hans tur att vara sjuk! Stackaren! Jag undrar dock och kommer väl aldrig får ett svar men varför blir ni män så ynkliga när ni är sjuka? Är det för att ni vill att vi ska pyssla om er? Ni tror ju nästan att ni ska dör ju.. haha. Har tagit hand om honom hela dagen och köpt glass, hämtat dricka och halstabletter m.m så nog har jag pysslat om honom! Han ska nog till doktorn med halsen imorgon om han inte känner sig bättre. När jag ringde till sjukhuset då jag hade halsfluss vilket jag visste till 99% så hon i telefonen att jag troligtvis hade virus och att det inte var lönt att komma upp, + att jag slängde pengarna i sjön om det inte var något, men jag gav mig inte och fick en tid som tur var då jag hade halsfluss! Så man ska aldrig ge sig fick jag lära mig då!

Är det bara jag som tycker att Andreas Carlsson i Idol juryn är sjukt hot? Måste vara för att jag följt serien som nyss gick på tv4 "Made in Sweden" och där verkar han så himla go och rar. Man skulle kunna tror att han är en riktigt bad boy och player vilket han kanske är vad vet jag?! Men jag tror faktiskt inte att han är det. Han har ju barn med Hannah Graaf och hon verkar också vara så himla go och hon hade väl inte kunnat skaffa barn med en "dålig" man kan jag tycka! Tänk att han skrivit låtar till tex Westlife och Celine Dion hur stort är inte det?! En rolig sak med honom är att han ser likadan ut på dom flesta bilder:

    

Haha. Snacka om att man blir bländad av hans vita fina tänder! Snyggt tycker jag! Det finns inget värre när killar inte bryr sig om sitt utseende. Varför är det ok när vi tjejer går och bleker tänderna, killar har väl också rätt att få göra det?

Seanser mötet i onsdags var jätte givande och jag blev väldigt positivt överraskad. Orkar inte gå in på vad jag fick reda på, men det jag kan säga är att jag har 2 st guider som hjälper mig i livet. Och dom hade ganska mycket att säga! Och allt var positivt som tur var! Återkommer med det...

För nu måste jag sova. Fast först ska jag ta en tablett så jag inte ligger och hostar hela natten! Snacka om att jag har vänt på dygnet dom senaste dagarna, jag mår inte bra av det och förstår inte varför jag gör det!! Skärpning nu!!

Godnatt

God kväll

Idag mår jag riktigt dåligt. Hostar som bara den och är riktigt förkyld. Har knappt sovit i natt inte blev det bättre av att jag blev väckt halv 8 av jobbet som ville jag skulle in och jobba. Jag sa faktiskt nej för jag mår inte alls bra. Man måste få säga nej ibland!

Grammisgalan var ju för några veckor sedan och E.M.D sjön en fantastisk fin akustisk version av sin låt Alone. 
 



Nu ska här snart ätas en väldigt sen middag. Det blir kycklingwok, gott!
Längtar till onsdag då jag ska på seanser. Det innebär att man träffar en person som förmedlar budskap från andra sidan för ens eget välbefinnande. Det kan vara vägledning med tips och råd och det kan vara hälsningar från avlidna släktingar. Måste erkänna att jag är lite nervös inför detta men det ska bli sjukt spännande!

Hej jag heter Maria och är numera en glasögonorm, ibland i alla fall







P.S Kim darling: Mina bilder blir också blåa :( haha, men jag tror jag har kommit på hur man tar bort det. Det återstår att se i alla fall


RSS 2.0