Jag lyssnar sönder den här just nu:


I am back.....

Efter ett rejält uppehåll på över 1 år. Får se hur länge det varar. Skulle vilja ändra blogg designen men vet i katten inte hur man gör!? All hjälp mottages :)

Idag har både jag och Kristoffer varit lediga så vi ville göra något kul. Eller kanske mest jag då hehe. Vid halv 12 tiden bestämde vi oss för att åka till Kristianstad. Jag hade sett dom här söta skjortsen på http://bikbok.com/ som jag ville prova. 


Verkligen jättefina men satt inte alls bra på! Inte på min kropp. Så tyvärr blev det inget köp. Dom som var såå fina! 

Går in på Kappahl där dom hade fått in: Kappahl vintage stories. En kollektion inspirerad av modet kring sekelskiftet. 

Gå in här: http://www.kappahl.com/sv/products/dam/dam/Vintage-Stories/Dam/ Sååå fina kläder! Ville köpa hur mycket som helst. 

Det blev tillslut denna söta lilla tröja som fick följa med hem. 

  
Blev även en sväng in om på Indiskan. Där såg jag en jättsöt kjol som jag bara var tvungen att prova. Den var så himla fin så det blev ett köp. 349 kr inte så farligt!



Dagens lilla tripp blev väldigt lyckad. Jag föredrar egentligen Malmö om jag ska shoppa men idag gjorde Kristianstad mig positiv överraskad.  

Dagen avslutades med en powerwalk med Anna och Hanne. Jag har några kilo (6-5) kvar att bli av med och dom ska bort innan sommaren. Har sedan januari tappat 5 kilo. Det har gått fruktansvärt trögt och varit hur jobbigt som helst i mellanåt. Jag är en riktigt sockerknarkare och älskar allt som är sött! Men skam den som ger sig. 


RSS 2.0