Söndagar kan vara bra

Vilken bra dag det har varit idag! Tänk att söndagar kan vara bra ibland. Anna har gjort blonda slingor (igen) så nu är jag såå himla nöjd så det finns inte:) Tack vännen du är bäst! 

När Anna hade gått putsade vi fönsterna i tv rummet, det behövdes verkligen kan jag säga! Skäms nu efteråt hur dom såg ut innan! Tur Anna sa att Gunni (Annas mamma) tyckte dom var skitiga så vi fick tummarna ur r*ven, fast vi hade faktiskt tänkt och göra det innan man sätter upp advents stjärnan vilket blir på torsdag, jag längtar! Ja det är lite för tidigt men vi är ju inte hemma i helgen. Fick mail av pappa idag och han hade varit i Malmö och sett Lena & Orup förra veckan och han tyckte konserten var jätte bra! Ska bli jätte kul att se den! 

Bowlingen igår gick jätte dåligt jag sög verkligen! Och jag hatar det! Jag är en vinnarskalle tro det eller ej och jag var så sur efteråt och det gick ut över dom andra, sorry! Hade en mysig kväll i alla fall där vi bland annat pratade om att skaffa hund och så fall vilken hudras man skulle kunna tänka sig. Jag vill ju ha en Yorkshire Terrier som Daphne Leóns Milton har ni sett nått sötare? Vill ha!!


 
Nu är jag sjukt hungrig så jag hoppas maten är klar snart. Kristoffer gör ju nästan alltid maten och alltid när jag jobbar sent så är den alltid klar när jag kommer hem. Fy vad bra jag har det! Det känns inte jätte bra att han alltid lagar maten, fast samtidigt gör jag något annat. Så det jämnar nog ut sig.

Hoppas ni haft en mysig helg!  

Puss!


Snö

Vad lycklig jag blev igår när jag vaknade och tittade ut. Det snöade! Älskar snö och när det är kallt och solen skiner. Så skönt det är att vara ledig idag och i helgen! Får passa på att vila upp sig denna helgen inför dom kommande helgerna. Har inte haft så fullspäckat schema på väldigt länge och jag gillar det! Älskar ju när det händer saker!
 
Nu på fredag ska vi till Karlskrona ska se Lena PH och Orup sedan sover vi över hos kusinerna. Helgen efter är det julbord på lördag och vår konsert i s-hamns kyrkan på söndagen den 7:e, kom och titta det är sååå mysigt! Helgen den 13:e blir det först jobb på lördagen sedan ska vi till Kristoffers pappa i Varberg och fira lite jul och på söndagen den 14:e är det konsert igen i Stiby kyrka kl.18. Och helgen efter det den 20:e har jag min fest! Och sedan är det jul på riktigt! Mys! Undrar när jag ska hinna komma iväg och köpa julklappar? Får försöka titta lite i Karlskrona nästa helg.  

Ikväll ska vi äta i Ystad med Jon & Caroline och sedan blir det bowling. 

Nu väntar duschen.

xoxo

Söndag

Igår var det deppigt. Idag är det lite bättre. Fast nu har jag sjukt ont i magen, det började igår och idag kände jag paniken komma när jag satt i bilen på väg mot Lund. Och nej det kan inte vara är en gång i månaden ont det känner jag igen! Jag som är värsta hypokondriker tror att det är blindtarmen fast då hade man nog haft sjukt ont... det är i alla fall jätte otäckt och blir det inte bättre får jag nog gå till doktorn. Usch.    

Idag har vi varit på Nova och IKEA. Och jag som skulle njuta och gå runt i lugn och ro på IKEA, det kunde jag fet glömma! Där var sjukt mycket folk och det var jätte drygt så vi orkade inte gå igenom hela. Fick det vi skulle ha + lite till, som vanligt handlar man alltid mer än man ska ha när man är där. På Nova köpte jag 2 tröjor, örhänge och detta:

  
Ett Singstar med bara Abba låtar, sjukt kul! När kommer ni och sjunger tjejer?;)   

Nu blir det snart pizza framför Ensam Mamma söker. Hoppas veckan går fort. Är ledig hela helgen och det känns som det var sjukt längesedan jag var ledig en hel helg. Skönt som bara den ska det bli. Om 2 veckor idag får man börja julpynta, mys!


Det är lördag och höst

Det är lördag. Det är höst och jag gillar inte att det blir mörkt redan kl. halv 4. Usch. 

Jag försöker och försöker men vad hjälper det om man inte får nått tillbaka? Trodde det skulle bli bättre att en förändring var på gång, det kändes verkligen som det... men tydligen inte. Jag blir tokig och ledsen. Håller god min. Ingen vet hur jag känner. Ingen.
 

För själen

Har så mycket bra musik i huvudet just nu som jag vill dela med mig så här kommer lite av det. Ibland är musiken som en slags terapi. Godnatt 


Jag längtar till julen...

För:
Jag ska ha julfest och en samtidigt en mycket försenad födelsedagsfest
Kim och Linnea kommer hem och firar jul
Vi har konserter med kören i kyrkan
Man julpyntar och gör julgodis
Man köper julklappar
Man får julklappar
Jag älskar julen, det finns inget mysigare!

Gör så att veckorna till jul går fort. Tack.

Idag är jag sjukt trött och slö och vill bara ligga i soffan och kränga mitt Marabou mint krokant choklad som bara ligger och väntar på mig, men samtidigt är det bara onsdag och inget godis på vardagarna men jag ska nog fuska ikväll. Kanske

Nu ska jag laga mat. Spagetti och köttfärssås. Mmmm


Dagens låt

 

Hur bra är inte denna låten? Sjukt bra! Förra helgen när jag var i Lund hos Carro så spelade vi den många många gånger.

Nu är jag äntligen förkyld, hur man nu kan gå och längta tills man blir det?! Jo för så länge som jag gått och känt att jag har nått i kroppen har varit så himla drygt och påfrestande. Nu kan jag bara bli friskare i med förkylningen.  

Igår mådde jag inte alls bra, så jag jobbade bara på apoteket det blev inget ICA på eftermiddagen och skönt var det. Det var så härligt att bara vara hemma vila och titta på massa avsnitt från Gossip Girl. Gud vad bra den serien är alltså! Ni som inte följer den missar verkligen något måste jag säga! 

Nu blir det snart mys med Idol och godis. Imorgon jobb igen. Blir nog en lugn helg så jag kan bli frisk.  

Har sett världens finaste skinnjacka i en tidning som jag vill ha! Hoppas nu den är lika snygg i verkligheten. Och jag som inte borde shoppa mer denna månaden!! Måste spara pengar, för vi ska utomlands igen i februari:) Nice eller vad? Denna gången blir det Teneriffa. Ja det är värsta svenne ställe men blir man bjuden så blir man:) Ska faktiskt bli riktigt kul att åka dit. 
 
Ha en mysig fredagskväll.  

Lite om i lördags

Är riktigt röd i halsen och har ganska ont så nu väntar jag bara på att förkylningen ska bryta ut. Fast det lär den inte göra har ju gått och varit lite små krasslig några veckor nu och det är drygt! Det var en pina att gå upp ur den varma sängen i morse, kände mig inte alls kry! Har varit jätte trött på jobbet idag också! Dom senaste nätterna har jag drömt så hemska drömmar, det är så läskigt när man vaknar och man tror det man drömt är sant.

I natt avgörs valet i USA och jag hoppas verkligen folket röstar rätt. Om jag hade fått rösta så hade min röst fallit på Barack Obama, det finns inget annat! Så nu håller vi tummarna för att han vinner!

Har helt glömt bort att skriva om i lördags, hade i alla fall grymt skoj i Lund som alltid! Kvällen började hos Lina:


Tv. Helena, Emma, Maria, Carro, Lina, Anna
 
Beställde pizza från Aptiten kan hända att jag redan skrivit det men dom har världens godaste pizzor!

Så här så jag ut:

Paljettbolero: H&M (sjuk gammal)
Linne: Zara
Kjol: Monki
Kuvertväska: Köpt på Mango på Mallorca
Leggins: Lindex
Skor: Zara

Ser ni förresten hur blont mitt hår är nu;) Jag gillar det verkligen! När man alltid varit brunett är det kul med förändring. Halv 12 blev det Tegnérs och jag tycker stället är grymt fint men varför spelas det så dålig musik där? 


Lina & jag på Tengan

 
Sjukt härlig bild på Carro


Folk vill ta tillbaka, men vägrar att ge

Just nu har jag en favorit i Idol. Kevin!! Hoppas han tar hem hela skiten!

Egentligen är jag as trött och jag har inte tid för att sitta här men känner att jag måste skriva av mig lite. För just nu är jag så trött, besviken och ledsen på vissa saker så jag spyr! Är trött på människor som bara tänker på sig själva som inte kan hjälpa andra som sitter i nöd. Är trött på snåla människor som gör allt för att det gynna en själv och bryr sig inte om andra. Jag tycker själv att jag är omtänksam som person och jag gillar att vara det. Jag vill ofta att människor omkring mig ska må bra för när dom mår bra så mår jag bra. Och jag fixar och ordnar saker för jag älskar när det händer nått och vissa står bara bredvid och tittar på... Men vad får man tillbaka? Inget! Varför ska jag vara den som tänker på andra? Varför ska jag vara den som alltid är så snäll och ger och ger men får inget tillbaka. Timbuktu är bra på texter han...



Nu packa sen måste jag sova. Imorgon tar jag bussen till Lund kl 12, ska bli såå kul!

RSS 2.0