When love takes over, You know you can't deny


Så tråkigt.....

Så ligger man nerbäddad med 38 graders feber och är riktigt förkyld. Finns det något tråkigare?! I alla fall nu på sommaren. Vi har riktigt härligt varmt väder igen, (äntligen!) och så ska man åka på en förkylning. Igår vaknade jag av halsont och jag kände vad som var på g.... Grillade med Molly i söndags och hon var super förkyld och hon pussade mig mitt på munnen med öppen mun till och med. Och visst är det hon som smittat mig! Skit samma, jag kan verkligen inte vara arg på henne det finns inte!

Det blev ingen favorit i repris ikväll med att sitta ute och dricka Rosé och sedan gå till strandpav, sjukt trist men ibland måste man lyssna på sin kropp. Hoppas ni har en underbar kväll ni som är ute!

Imorgon ska jag vara hemma och slappa och förhoppningsvis så mår jag lite bättre av det. Jag är ledig på fredag och då vill jag till stranden!!

Nu ska jag proppa i mig alvedon och sedan sova. 

Godnatt

Fler av dessa dagar, tack!

Förstår inte hur jag kan sitta uppe just nu och framför allt hur jag kan vara pigg. Sov 5 timmar i natt och det är tok för lite för min del. Kim och jag var på festen i Gyllebo liksom många andra, det var trevligt men jag tog det hyfsat lugnt i och med jag skulle jobba idag. Dock har jag ändå varit ap trött hela dagen. Men men man lever bara en gång som man säger. Kristoffer sötaste, ställde upp som taxi och körde oss både dit och hem. 

Hann även med stranden efter jobbet idag så jag är nöjd! Nu var det inte detta jag tänkte skriva om utan jag ska berätta om den mysigaste dagen/kvällen som jag hade i onsdags.

Kl 12 var jag och Kim på plats på spraggehus stranden utanför skillinge. Älskar verkligen stranden där! Eller kanske inte just den stranden som man inte kan skaka av sig och har med sig hem, men allt runt om kring!


Hade en helt fantastisk dag.

På kvällen hade vi picknick med mat från Börje Olsson och drack Rosévin på stranden i Simrishamn. ´






Kim & Snea ♥







Avslutade dagen med dans på strandpav. 

Nu undrar jag....Kim och jag har redan pratat om att köra en favorit i repris på onsdag igen, vilka är på?;) Dock så måste det vara fint väder och helst ganska varmt också för att det ska klaffa. Men än så länge ser det ju bra ut på väder fronten.

Nu sova. Jobb imorgon

RSS 2.0