R.I.P



Glad Midsommar!


(bilden är från förra årets midsommarafton)

Måste sätta fart här nu! Äta frukost, duscha, handla picknick till Tjörnedala, packa lite inför helgen puuuh! Direkt efter Tjörnedala åker vi till Karlskrona med min farbror och hans fru. Hoppas det inte blir regn för vi ska sitta ute ikväll!

Ha en härlig helg!
Xoxo

Det senaste i bilder

Jag suger verkligen på att uppdatera, men har verkligen inte haft någon ork förrens nu, så här kommer en hel del.  

Den 5/6 på fredagen tog Ellinor & Josefine studenten. Jag skulle kunna göra allt för att få tillbaka den tiden i livet! Framtiden låg för ens fötter. 





På lördagen var det dax för Henrik & Idas födelsedagsfest i Karlaby.



Jag såg ut så här:


Kavaj: Zara
Blus: Zara
Jeans kjol: H&M
Väska: Zara
Skor: Zara

Vi gav Josefine en spa dag i studentpresent så på torsdagen veckan efter åkte vi ett gäng tjejer till Ystadsaltsjöbad och "spade" en hel dag. Det var väldigt välbehövligt och det bästa jag gjort på länge, så åk dit om ni vill ha en mysig dag! Vi bubbelbadade, bastade, simmade, åt lunch, fikade och låg i stora sköna sängar och slappade, vissa tog till och med en power napp, bland annat mamma hehe. En spa dag där kostar 225 kr. Det ingår ingen behandling utan det måste man boka i förväg. 


Mamma, Josse, Jenny, Linda & Louise äter lunch.


I lördags hade Anna 25 års fest.




Vår present till Anna var bland annat en Dallas t-shirt:)

Anna älskar Dallas så gissa om jag blev glad när jag hittade en t-shirt med Dallas, på H&M av alla ställen!


Jag, Anna, Marie


Maria & Helena


" I dimman"

Vid 12 tiden tog vi taxi ner till strandpav, där stämning var på topp! Träffade många härliga ansikten där, men det roligaste var nog när 2 st skottar (eller var dom polacker Carro?;) började prata med mig! I alla fall så var dom trevliga och vi pratade på som bara den om bland annat fotboll! Usch vad pinsam man kan vara ibland, när man har druckit lite för mycket. Då pratar man på som bara den och känner sig såå bra på sitt engelska uttal...hm... Sedan bjöd dom med mig till sin båt haha. Nej tack! Hoppas jag får träffa dom igen så jag kan lyssna (denna gången i nyktert tillstånd) om dom verkligen är skottar. Caroline och jag hade lite delade meningar om det. Grymt kul var det i alla fall!

I söndags var jag inte så pigg.... Vi hade dock lovat att hjälpa till att passa Molly då Alex & Bo var i Kph så kl.1 var vi på plats i Borrby. Molly gjorde verkligen min dag genom att säga "Ia" till mig. Hon kan bland annat säga mamma och pappa och nu Ia:) Barn är verkligen så härliga och jag kan inte förstå dom som inte gillar barn! Det finns inget osexigare än killar som inte gillar barn och djur! Hade en gång en pojkvän som hatade barn och vi är inte gifta idag och det finns kanske en anledning till det;)


Ska jobba 2 dagar till sedan ska jag ha långledig och det ska bli såå skönt! Midsommar helgen kommer att spenderas i vackra Karlskrona.

Nu sova, det ska bli skönt.

Dagens låt

Känner mig så sjukt tråkig som bara skriver om hur dåligt jag mår. Vissa dagar mår jag hur bra som helst medans andra dagar så kommer ångesten krypandes. Men så är livet just nu och jag får bara acceptera det. Sjukt kul att ni läsare fortsätter att läsa min blogg fast att jag inte skriver så ofta och är nere i en svacka.

Imorgon ska jag besöka en homeopat, (stavas det så?) Hoppas han kan hjälpa mig att må lite bättre i alla fall! Hoppas så klart att han ska få mig att må bra direkt men tyvärr så fungerar det nog inte så....

Säger godnatt med en fin låt. 

 

RSS 2.0