Mallorca

Har packat nästan hela dagen och är snart klar. Känner jag mig rätt så kommer jag att packa ner det sista innan jag går och lägger mig. Funderar forfarande över hur många skor jag ska ha med. Ahh drygt. Man vet ju aldrig vad som händer där nere vad man kommer att hitta på med. Det jag vet är att både jag och Martin fyller år. Jag 24 år (lite ångest faktiskt) på måndag och Martin 20 år på tisdag. Så det vill man ju fira;) Nu måste det bara bli fint väder hela veckan så är allt perfekt! Håll tummarna för oss!

I morgon bitti kvart i 5 är vi på väg:) Flyget från Sturup går kl. 8 och sedan är vi framme på Mallorca vid 11 tiden. Tycker inte alls om att flyga men vad ska man göra... Det jag inte gillar är att jag inte har någon kontroll när jag är uppe i luften. Händer det nått kan man inte göra ett skit. Neej nu får jag inte tänka så! Dumma dumma mig. Har aldrig varit på Mallis innan så det ska bli sjukt skoj! Många säger att där är jätte fint. 

Ikväll ska jag träffa Kim och Linnea och säga hejdå. Blir nog så att vi går ut och äter något någonstans. Dom beger sig tillbaka till Italien nu när jag är på Mallis. Kommer sakna er grymt mycket mina älsklingar:( 

Dagens låt är kanske en av sommarens mest spelade låt. Både här hemma hos mig och på radion. Den är fin, underbar, härlig, sommar 2008, och sjukt j*vla bra! Tycker denna video versionen är bättre än originalet. Håll till godo. 

Hörs igen när jag är hemma och tills dess: Sköt om er och ha det så bra och glöm inte att jag fyller år på måndag;)

 


You've got a friend

Imorgon kommer det ske ett avsked. Ett avsked som kommer att göra ont. Vet att vi alltid kommer att vara vänner men ändå gör det ont att ta avsked. Hoppas du vet vem du är. Vad vore livet utan vänner? Inget. Denna låten vill jag tillägna alla som betyder nått. Hoppas ni vet vilka ni är.
 
 

Chris Brown - Forever

Trodde jag skulle komma i säng "tidigt" ikväll. Men icke. Sitter forfarande här. Pillar lite med musik som jag ska ha med mig till... ja ni vet var det börjar på M;) Måste bara dela med mig av den bästa och skönaste låten just nu:  


Snart snart

Om 4 dagar är vi på Mallorca!! Nice eller vad;)

Tjejkvällen i lördags blev väldigt lyckad. Vi åt och drack gott och hade suuuper trevligt:) Vid 12 tiden hamnade Kim och jag på fest ute på Linus gård vid bäckhalladalen. Hade grymt roligt och Dj:n spelade bra musik! Kvällen slutade dock inte lika bra men det pallar jag inte gå in på... Kl. 3 var vi trötta och ville hem så vi ringde taxi men det fanns ingen förrens tjugo över 4. Drygt värre. Vi bestämde oss i alla fall för att börja gå hem vilket vi ångrade många gånger på vägen hem! Kim hade nya skor och jag hade mina Zara fynd (7 centimeters klackar) på mig och promenaden hem tog ca 50 minuter!! Ni kan själv tänka er hur ont vi hade i fötterna när vi var hemma! Och skavsår hade vi... Jag kommer ALDRIG gå så långt i högklackat någonsin! Som grädde på moset så hade det regnat hela dagen + kvällen så ni kan själv gissa hur mina skor mådde och så ut när jag var hemma. Dock var det inte bara mina skor som inte mådde så bra. Jag var helt genomfrusen och lite förtvivlad över att jag nu skulle bli sjuk och förkyld efter vår "lilla" promenad. Har dock inte sett röken av någon förkylning ännu så jag hoppas att den inte kommer heller! Hade verkligen varit jätte bra nu tills Mallis resan. Not.      


Kim, Nina, Lina, och jag njuter av räkor och annat gott


Nina och jag

Dagen efter på söndagen skulle vi upp hyfsat tidigt och åka till Helsingborg och till pappa. Man mådde ju inte toppen direkt. Martin fick till och med stanna 1 gång för en viss person inte mådde så bra.. Ni kan ju gissa vem? haha. Det blev lite shopping på Väla köpcenter och sedan avslutade vi med middag hemma hos pappa på kvällen.

Idag har jag, Kimpa och Snea varit i Malmö och shoppat upp halva vår lön ( I alla fall jag) nästan. Hittade inte det jag var på jakt efter men kom ändå hem med lite påsar. Är sjukt nöjd över min äkta svarta skinn väska som jag hittade på Zara. Jag älskar verkligen Zara! 

Neej nu ser jag knappt vad jag skriver längre. Sängen väntar. Godnatt sov gott!


Det är så jag säger det


 


Jag har bara regn hos mig

Idag om en vecka är vi på Mallis. Åhhh såå nice!
Kan det sluta regna någongång? Idag känns det verkligen höstigt och jag gillar inte det! Sommaren har gått så sjukt snabbt...Sitter här och laddar inför kvällen med tjejerna. Vi ska äta räkor, smörgåstårta och massa annat gott här hemma hos mig. Kul med en riktig tjejkväll:) Blir väl utgång också eller så åker vi på fest, får se vad som händer... När man inte planerar så brukar det oftast blir roligare.

Denna låten är kanske inte världens bästa förfest låt men jag tycker den är såå sjukt bra! Det är något speciellt med boy bands. Särskilt Westlife och Backstreet Boys;) När jag var yngre var jag lite kär i Mark Feehily från Westlife. Han kan jag ju glömma för han är ju homosexuell men annars så hade han varit mitt fri kort haha. Stor chans liksom.



Neej nu måste jag gå och göra mig fin. Kim, Lina och Nina kommer om en timme. Party all night long..

Bloggar

Är ledig idag. Riktigt skönt att få sova ut och i morse bestämde jag mig för att slappa hela dagen och inte göra ett dugg. Och det har jag lyckats bra med. Har hittat många musik videos från Youtube som jag vill lägga upp men jag vet inte riktigt hur man gör? Lina hjälp mig;)

Tänkte att jag skulle tipsa er om bloggar jag läser:

http://gynning.blogspot.com/ Denna kvinna är ju bara helt underbar!! Blev en favorit direkt när hon 2004 var med i Big Brother. Hon är ju såå sjukt snygg och vacker och verkar leva ett ganska roligt liv! Hade jag varit kille så hade jag varit kär i henne. Skulle vilja ha henne som kompis för jag tror att man hade haft sjukt kul hela tiden! 

http://kanal5.se/web/stylebykling/ Snygga Eling Kling är en härlig tjej med båda fötterna på jorden. Hon verkar så himla gullig och är sjukt duktigt på det hon gör.

http://www.stureplan.se/ En annan del av Stureplan. Anna Hibbs heter denna donna. Hon skriver sånt som man själv tänker ibland. Känner ofta igen mig i henne. Sen är hon sjukt snygg också.     

http://www.stureplan.se/ Sophie and the city. Handlar om snygga Sophie Rosensvärd som skriver om mode, shoppning och livet i New York.


http://blogg.aftonbladet.se/22226/ Sofis snapshots. Har jätte fin stil och smak.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.753865 Metros Frida Fahrman om de senaste trenderna. Andra syrran Fahrman nämligen lillasyster Frida. Samma som systern Sofi så har hon bra smak och stil.

http://kenzas.se/ Kom in på denna bloggen av en slump i julas och tycker att 17 åriga Kenza är riktigt snygg och har en fin stil. Hon känns dock lite för ung ibland när hon skriver sina inlägg. 

http://www.finest.se/katrinSchulman Har skinn på näsan och säger vad hon tycker och det gillar jag.


http://msnse.starlounge.com/index.cfm?category=50 Daphne Leons lever ett glammigt liv. Kul att läsa om. 

http://www.hanky.se/LindaRosing Just nu ligger hon 2:a på Sveriges mest besökta privata bloggar. Och det säger en hel del tycker jag.

http://www.veckorevyn.com/mode/ebbas-blogg/ Veckorevyns Ebba von Sydow har ganska bra smak och stil.

http://www.blondinbella.se/ Bloggen är värderad till 5 miljoner kronor och är sveriges största blogg!   


20/8

Jag är inne i en trötthets period just nu och det är sjukt jobbigt! Känns verkligen som att den kommande semestern är behövlig just nu. Åhh vad jag längtar!! Sola, bada, äta god mat och bara koppla av.   

Idag har jag jobbat på dagis.Trivs så himla bra där ungarna är bara för goa! Många har frågat mig hur roligt det egentligen är att jobba på ett dagis? Att barn ofta skriker och är allmänt jobbiga. Neej så är det verkligen inte! Klart att dom är jobbiga ibland när dom inte lyder osv men man får så himla mycket tillbaka från barn!

Efter jobbet åkte jag och Kristoffer till Ystad som en liten utflykt. Köpte lite saker inför Mallis resan som solkräm, sololja, after sun, m.m Var inne på Åhléns och där hittade jag Beverly Hills 90210 boxen den andra säsongen som jag bara var tvungen att köpa! Visst var/är Bevvan världens bästa ungdomserie? Så snygg man tyckte att Dylan var och man ville både vara Brenda och Kelly. Donna däremot var ju inte så ball tyckte man! Sedan gillade jag Steve också han var så söt och cool på nått sätt!


Ett gott skratt förlänger livet

Måste dela med mig av en sak som hände för en stund sedan. Fick ett sms av min kusin Hanne och i smset stod det: Asså det ringde en kille och frågade efter dig!  Shit tänkte jag och blev nyfiken så jag skrev tillbaka till henne: Va vem då? Fick svar att titta längre ner i smset då det stod: Är du så desperat att du inte ens hinner läsa klart meddelandet? ;) skicka vidare och se hur många desperata vänner du har :) Kunde inte låta bli att skicka det vidare och inom 1 minut hade jag fått 4 svar tillbaka bland annat: Va? Vem då? Till dig? och Va? Vad hette han? och Eh du skämtar? den enda ja kan tänka mig är den där L han försökte kyssa mig :S Scary och han skulle nog aldrig ringa. Hahaha hade sjukt roligt åt svaren jag fick! Skrev tillbaka att dom skulle titta längre ner i smset. Fick bland annat tillbaka svar från C: Hahaha fan vad roligt. Och va sorgligt att man är så desperat haha.  

11 dagar kvar tills vi är på Mallis gud vad jag längtar!
 Nu väntar sängen. Godnatt


Nu kör vi

Har länge funderat över att börja blogga och nu är det dax tycker jag! Kommer nog mest att skriva om vad jag tycker och känner, lägga upp musik videos som har betytt eller betyder nått. Kommer nog upp massa annat också om jag känner mig rätt! Nu kör vi!

RSS 2.0