Är så grymt avensjuk på....

.....Sofi Fahrman just nu!  Hon har för några dagar sedan blivit ägarinna till denna underbara snyggingen!




Det var riktigt längesedan jag såg en sååå snygg väska! Detta är precis en väska i min smak, den hade passat mig som handen i handsken som man brukar säga! Åhh vad jag vill ha den!!! Ge mig!! Är riktigt trött på min nuvarande väska så jag letar överallt efter en ny men har inte hittat någon. Tips på bra och snygga väsk hemsidor mottages gärna;) Den får gärna se ut som Sofis:)
 
Nu var det egentligen inte någon väska jag skulle skriva om utan om helgen i Lund som tyvärr inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. Det där som jag skrev i lördags att "inget kan stoppa mig" Tyvärr så stoppade kroppen mig, då jag blev sjuk på kvällen när vi förfestade hos Carro. 

Det började väl egentligen på fredagen då jag jobbade (satt i kassan) och gick hem en halvtimme innan jag slutade för jag mådde sjukt illa och var nära att spy. Kräksjukan härjade ju på dagis och jag tänkte att nu är det kört! Nu har jag fått den!  Kom hem och ringde Carro och berättade hur läget var, att jag inte kunde ta bussen halv 4 som vi bestämt, utan vi skulle höras senare om hur det blev, om jag skulle åka till Lund senare eller om vi skulle ses i Malmö på lördagen. Somnade och vaknade en timme senare och då mådde jag lite bättre så halv 7 tog jag bussen till Lund. Carro hade redan åkt för Helena var redan i Lund. Med på bussen hade jag en spy påse om i fall att. Mådde sjuk illa hela resan men spydde aldrig. Väl framme hos Carro gick jag och handlat lite mat, godis och glass. Fick tvinga i mig lite mat och mådde genast lite bättre! Hade bara ätit frukost den dagen, man är ju inte speciellt sugen på att att äta när man mår illa.

Tittade på Let´s Dance och jag röstade på Laila! Visst var hon och hennes danspartner Tobias sjukt grymma i den sista showdansen?! Lätt det finaste jag sett på länge faktiskt. Trodde faktiskt inte att Magnus skulle vinna, men många som jag blev nog mest glad för hans danspartner Annikas skull som för 3:e året i rad hade tagit sig och sin "kändis" till finalen! 

Somnade vid halv 1 och gick upp vid halv 9 på lördagen då bussen till Malmö skulle gå 10.20. Under natten sov jag dåligt då jag frös och drömde mardrömmar (vilket jag alltid gör när jag håller på att bli sjuk) Under dagen på köpcentret Entré mådde jag konstig och var trött och hade ingen ork i kroppen så jag tog en Alvedon och det blev bättre och jag fick tillbaka orken. Åkte tillbaka till Lund vid kvart över 4, och bussresan är den läskigaste jag någonsin varit med om då bussen fick punktering på motorvägen mellan Malmö och Lund. Så det var bara att vänta på en ny ersättnings buss. Som tur var dröjde det inte länge innan bussen dök upp. Väl framme hos Carro började vi festa och göra oss fina. Vid 10 tiden var några av oss (jag) "bra på det", då plötsligt fick jag ont i kroppen och kände mig konstig igen. Benen kändes läskigt nog som spagetti. Tänkte att det är nog som jag är berusad och bestämde mig för att sluta dricka och bara hålla mig till vatten resten av kvällen. Gick vidare till en förfest där vi inte stannade länge så vi gick och väntade på bussen som skulle ta oss in till Lund city och Herkules. Hoppade på bussen och kände direkt att detta går inte! Så väl inne i stan tog jag taxi hem till Carro medans dom andra stack till Herkules utan mig:( Så jäkla tråkigt att missa en utgång som jag så länge längtat efter! Men säger kroppen i från så måste man lyda dess signaler.
 
Frös som aldrig förr den natten och hade hög feber! Ringde Kristoffer som var på träningsläger med fotbollen och beklagade mig lite. Han sa direkt att han skulle komma och hämta mig på söndagen, att jag inte skulle behöva ta bussen hem. Sa först nej för jag fick dåligt samvete, kunde ju lika bra ta bussen. Han var säkert jätte sliten efter att ha varit borta hela helgen, för när det är fotbolls träningsläger så blir det som alla redan vet mycket fest så han behövde nog komma hem och vila upp sig. Men när han ringde på morgonen så mådde jag ännu sämre och fick panik på tanken att kånka på väskor och annat, och så fort jag reste mig upp så blev jag snurrig och benen kändes fortfarande som spagetti så han kom och hämtade mig. Har jag någon gång sagt att jag har världens sötaste pojkvän?! Det har jag verkligen! Och jag hade lätt gjort samma sak för honom ♥

Efter denna lilla misär helg som Carro hade kallat det så har jag haft sjukt rolig också! Det får inte glömmas! Tack för helgen mina vänner och förlåt igen Carro, som nu ligger hemma och är sjuk med feber. Har riktigt dåligt samvete för att jag har smittat dig, Hoppas du mår bättre snart!

I natt har jag sovit 12 timmar och det behövdes verkligen. Idag har jag mått lite bättre och inte haft så hög feber så dom 12 timmarna gjorde nog susen!

Nu ska jag sluta babbla och gå och sova. Vill må bättre imorgon så jag kan jobba på onsdag! Är ledig imorgon så jag kan vara hemma med gott samvete. Varför är det så, att man får dålig samvete när man är sjuk och hemma från jobbet. Man kan ju inte hjälpa att man blir sjuk....
 
Bilder från helgen kommer men inte idag.

Imorgon kväll ska vi göra nått kul... Berättar mer imorgon om allt går som det ska hihi 

Godnatt

Please don't stop the music

Sitter i Lund hos Carro och ikväll är det tjej fest som gäller! Det finns inget bättre! Är ganska trött efter en hel dag på nya köpcentret Entré i Malmö men fest sugen är jag så inget kan stoppa mig;)  

Säger som Rihanna: Please don't stop the music....


Tandkräm och kräksjukan

Jag är inte jätte förtjust i Blondinbella man kan inte låta bli att läsa hennes blogg. Idag har hennes web-butik http://www.bellme.se/ den här   tandkrämen till salu. Den gör dina tänder vitare redan efter första användningen. Blondinbella andvänder denna själv och säger att den fungerar så jag var tvungen att klicka hem en. Ska bli spännande att se om hon har rätt.

Den värsta sjukdommen av alla härjar på dagis nämligen kräksjukan. Just nu är det många barn som är hemma och en av oss i personalen blev sjuk i natt. Idag efter mellanmålet var det ett barn som spydde rakt ut i soffan. Jag som satt i den andra soffan fick hjälpa det stackars barnet in till toaletten. Fy attans vad äckligt det är med kräk!!  Är riktigt stirrig att jag ska bli smittad!! Jag har verkligen inte tid med det just nu! Ska till Lund i helgen och får inte bli sjuk! Svalde 10 st vitpepparkorn direkt och spritade händerna så snälla håll tummarna att jag inte blir sjuk!

Over and out


En lista

Lovar du att vara ärlig? Ja.


Du heter:
Maria Wrahme.

Smeknamn:
Wrahme? Ia (av barnen på dagis), Mia-Maria (vilket jag inte gillar)


Låt som när du är ledsen sörjer till?
Beror på vad jag sörjer, men kanske Coldplay. 


Beroende av:
Socker och choklad.


Vem behöver du mest just nu: -


Vad tror folk om dig?
 Att jag är korkad?


Stämmer det?
Nej.


Vad får du oftast komplimanger för? När jag var ute och festade i Lund i höstas kom det fram en kille som sa att jag hade jätte vackra ögon, då blev jag sjukt glad!


Vad säger du för att imponera på någon?
Jag är dålig på att impa. Jag blir nog mest nervös.


Hur imponerar man på dig? 
Man får mig att skratta. Jag älskar ironi och människor med självdistans.


Brukar du skratta för dig själv?
Ja.


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
Ring Euro Voice 888 du har 1 nytt röstmeddelande.


Var bor du?
Simpan.


Trivs du där:
Till och från.


Äger du några converse:
Nej


Sprit, cider, vin eller öl:
Allt utom öl.


Brukar du bli för full:
Nej det var sjukt längesedan.


Vad har du för mobil operatör:
Telenor.


Är du allergisk i mot något:
Nej.


Har du haft sex idag: -


Nästa mål i ditt liv:
Bli svinrik och köpa vad jag vill haha.


Hur svarar du i mobilen:
" Hej det är Maria"

Vem ringde du senast? Baby.


Vad sa du till den personen du pratade med i telefonen: Jag kommer hem om 5 min. Puss!


Antal timmar sömn inatt: 10 timmar, vilket är för mycket! Nu går jag runt som en jävla zombie.


Sov du ensam:
Nej.


Brukar du komma i tid: Ja. Har blivit bättre på det.


När mår du bra:
När mina nära mår bra.


När blev du fotad senast:
Förr förra helgen.


Hur känner du dig nu:
Trött och seg.


Vanligaste färg på dina kläder:
Svart.


Vad tycker du om fötter:
Usch.


Vad saknar du:
Några av vännerna som inte bor nära mig:(


Hade du en bra kväll igår:
Ja jag hade det mysigt!


Favorit dryck på morgonen:
Juice.


Rakar du benen:
Ja, fast jag måste erkänna att det blir mer rakande på sommaren.


När brukar du oftast gå och lägga dig:
 Alldeles för sent, vid midnatt typ.


Är du blyg?
Nej.


Sysslar du med någon idrott:
Jag går på gympa, fast det var ett tag sedan har blivit lat. Måste skärpa mig!


Vill du hellre ha mail än brev: Är det ett kärleksbrev så vill jag hellre ha det i pappers form så nu vet ni;)


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja.


Har du spytt offentligt: Nej.


Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Det nog alla tjejer skulle vilja göra, ha sex. Sedan skulle jag vilja veta vad killar egentligen pratar om när inga tjejer är med.


Är du nöjd med ditt liv:
Ja ganska


Är du bortskämd:
Jag tycker inte det. Har aldrig fått allt jag pekat på.  


Vad gör du i morgon:
Jobbar på dagis.


Vad är det värsta du vet?
 Människor som trycker ner andra för att må bra. Falskhet och lögner som sårar.


Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?
Det är olika.


Vilken kändis tycker du är en bra förebild?
Vet inte.


Vad längtar du till?
 Just nu till helgen då jag ska till Lund:)


Har du bra vänner och äkta vänskap?
Ja.


Vad använder du för shampoo?
John Frieda


Vad är det finaste du fått?
En ring av min baby


En speciell dag du minns: Finns så många, men kommer tyvärr inte på någon nu.


Hur gammal är du:
25 i år (ångest)


Tycker du om någon just nu:
Ja.


Om fem månader:
Då är sommaren snart slut:(


Du samlar på:
Väskor.


Gröna eller röda äpplen: Båda men måste jag välja säger jag gröna.


Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Skriver av mig i bloggen eller ringer kompisarna.


Gillar du golf:
Har aldrig spelat det så jag vet inte!


Vilken tid gick du upp idag:
kl 12.


Har du sovit i din egna säng inatt:
Ja.

Har du strumpor på dig nu:
Nej.


Är det okej att gråta:
Ja, det är skönt. Man behöver få ut det ibland!


När grät du senast:
Förra veckan hos doktorn.


Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Det första jag hade gjort hade varit att åka och shoppa vad jag ville tills jag stupade! Sedan hade jag bjudit mina vänner på en resa, köpt saker till mina nära och kära.


Bär du glasögon eller linser:
Glasögon från D&G.


Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:
Nej. Men det är kul att ha lite i garderoben. 


När går du upp ur sängen en helgmorgon:
Ganska sent.


Har du piercing: Nej


Vill du gifta dig:
Ja!


Vill du ha barn:
Ja!


Solar du ofta:
Nej, men måste börja göra det nu så brännan från semestern håller i sig.


Är du bra på att laga mat: Nej


Är du flygrädd:
Ja ganska.


Hur vig är du:
Inte alls


Är du musikalisk?
Jag är nog ganska musikalisk.


Vad dricker du helst när du är törstig:
Coca-Cola eller Juice.


Vilken är din favoritglass:
Ben & Jerrys


Tror du på ett liv efter döden:
Jag hoppas.


Tycker du om sushi:
Nej


Vad äter du helst när du ser på film:
 Olika onyttigheter.


Bor dina föräldrar tillsammans:
Nej.


Har du tandläkarskräck:
Ja usch.


Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Kvällsmänniska


Vilken ögonfärg har du:
Klarblåa.


Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Ja


Biter du på naglarna:
Nej! Det är skabbigt så om du gör det sluta genast! 


Röker du:
Ja, när jag dricker alkohol.


Hur ofta tränar/motionerar du:
 Det var som sagt längesen men annars 1-2 gånger i veckan.


Senaste låt du hörde:
 Darin feat. Kat De Luna - Breathing Your Love. Sååå bra!!


Sjukt trött

Är så galet trött så det finns inte! Gick upp kvart i 6 i morse. Började jobba kvart i 7. Har kanske sovit 5 timmar i natt och det för lite för mig! Jag kunde inte somna i tid igår kväll. Visst är det typiskt, när man ska upp tidigt så kan man inte sova... Sedan väckte katten mig kvart i 5 i morse med jäkla gnällande en HEL timme innan klockan skulle ringa! Jag trodde jag skulle bli tokig! Efter jobbet kvart i 2 åkte jag Alex, Molly och svärmor till Ystad. Vi fikade och shoppade och hade riktigt mysigt!

Tyckte denna låten var en av dom bästa i årets melodifestival. Sarah har en sådan kraft i sin röst så det är gåshud varning på hög nivå!



Nu blir det snart sängen. Jobb imorgon. Ska verkligen sova ut på söndag, sedan måste jag städa garderoben och lägga i spara, slänga högar! Blir nog någon hög med saker som jag tröttnat på som jag inte kan slänga! Skulle vilja stå på någon loppis i sommar och sälja just kläder som jag tröttnat på men som ändå är i bra skick. Får se hur det blir...

Nu ska jag se vilka som går till final i Let´s Dance. Jag hoppas på Laila. Hon är grym!
Xoxo

Är våren här?

Det är rätt kul att läsa bloggar, för idag har nästan alla bloggar jag följer skrivit om hur fint väder vi haft, att solen gör en gladare och piggare! Och visst har dom rätt! Det var helt underbart att vara ute med barnen på dagis idag! 

Satt och tittade på gamla Bevvan avsnitt på tv400 i eftermiddags då en del av Bevvan gänget spelade beachvolleyboll. Det såg så himla härligt ut och fick mig att längta extra mycket efter sommaren och stranden! Som tur är fick jag en dos av solen för 2 veckor sedan och det är jag väldigt glad över! På tal om sol så är det inte klokt hur snabbt solbrännan försvinner. Måste gå och sola så färgen håller i sig, det handlar bara om att orka. Är egentligen inte glad för att sola heller, jag känner mig så instängd i solariummet. Man kanske ska testa solariummet där man står och solar istället...    

Igår fick jag hem den här läppglanset  som tydligen ska göra så att läpparna sväller. Har inte hunnit testa det ännu så det ska bli spännande att se om det fungerar! Köpte även detta  jordgubbs
läppbalsamet (som luktar såå sjukt gott!) från kända märket Rosenbud. Testade det idag och läpparna blev väldigt mjuka och fina! Jag hatar att gå runt med torra läppar, det finns inget värre! 
 
Måste passa på att tipsa om en väldigt bra blogg nämligen mina underbara vänner Kim & Linneas
http://www.sneapimmpi.blogspot.com/ Kims senaste inlägg är så bra skrivit så det finns inte! Läääs!!

Nu ska jag fixa lite mat. Om 3 dagar är den låånga arbetsveckan slut, jag längtar! 


Nattsuddare

Varför kan inte vissa människor vara ärliga? Är det så himla svårt? Klart man får dra en vit lögn ibland det gör alla, men när man ljuger och bedrar, det finns inget värre!

Gud vilken nattsuddare jag är! Detta är andra natten jag sitter uppe alldeles för länge. Idag sov jag till kl.1 och det är på tok för länge! Ok om man varit ute och festat och kommer hem sent då är det en annan sak kan jag tycka. Men när man sitter uppe vid datorn hela natten nej detta går inte för sig! Haha nu låter jag så präktig! Jag får bara så dålig samvete när jag vaknar och upptäcker att jag sovit bort hela dagen. Detta är nog ett tecken på att man börjar bli gammal eller hur?! haha. Förr kunde jag sova lääänge utan att få dåligt samvete

Idag när jag cyklade till systemet hörde jag fåglarna sjunga och jag kände att våren är på gång! Fast nu ska jag kanske inte säga allt för mycket, det kanske börjar snöa imorgon! Men nej tack ingen mer snö nu! Skönt är det i alla fall att det går mot rätt hål och ljusare tider.

Ikväll har vi haft Jon & Caroline här. Vi har ätit gott och druckit vin. Killarna lagade mat och det blev en jätte god fisksoppa! Till efterrätt hade Jon gjort en sjukt god chokladkaka. Såg melodifestivalen och ville antingen se Alcazar, Sarah eller Måns vinna! Men opera låten vann men det gjorde inget! Den är maffig! Var lite rädd där ett tag att "Snälla, snälla" med Caroline af Ugglas (som är faktiskt är ganska bra texten är grym!) skulle vinna men som tur var blev det inte så!

Nu ska jag väcka Kristoffer som ligger och sover på soffan sedan måste jag sova. I veckan blir det mycket jobb så jag måste ställa tillbaka dygnsrytmen.
 
Hoppas ni haft en härlig lördag! Är riktigt sugen på att gå ut och slå klackarna i taket, så jag hoppas du vill det då den helgen jag kommer till Lund Carro;)

Lite Teneriffa bilder

Gud vad jag längtar tillbaka! Kommer fler bilder när jag fått alla. Enjoy!


Första dagen vid poolen och visst ser man det, så vita som vi är haha




Utsikt från hotellrummet




Sötaste på resan var Carla Klang


Redo för utgång


Paella


Zara fynd


Väntar på taxi som ska ta oss till en djurpark....


Där det fanns sjukt söta "Herr Nilsson" apor


Och stora apor


Sista dagen skulle vi pressa men solen ville inte visa sig, så vi fick gå på upptäcktsfärd istället






Veckan har varit hemsk

Veckan som gått har varit hemsk. Har haft ont i den nedre delen av mage en längre tid och ibland känns det som magen svullnar upp när det gör ont. Har seriöst haft dödsångest ett tag (kanske lite löjligt) men i tisdags kände jag att nu får jag nog göra nått åt det här! Man mår inte bra när man går och oroar sig. Hade riktigt ont så jag ringde upp till sjukhuset och ville ha en tid. Förklarade allt för kvinnan i telefonen som ville ge min en tid nästa vecka!?! Aldrig sa jag! Jag vill ha en tid idag! Så jag fick en tid tillslut och bara en timme senare var jag uppe på sjukhuset. Väl där fick jag efter ca 40 min träffa läkaren som jag berättade allt för. Han kände och klämde på magen och sedan kom sköterskan och tog blodprov. Jag började nästan gråta (jag vet jag är en mes) när läkaren sa att han ville ta ett blodprov. Jag HATAR allt som har med blod och sprutor att göra! I alla fall så fick jag ligga ner för att inte svimma, har en tendens att göra det när någon ska ta prover på mig! Sköterskan var i alla fall sjukt duktig så det var inte så farligt. Blodprovet var bra så det var en skön lättnad! Fick en remiss till gyn i Ystad. Läskigt värre, fast jag går hellre dit än till tandläkaren ska jag säga!  

Dom senaste dagarna har jag haft lika ont (ibland riktigt ont) och många som jag pratat med har tyckt att jag skulle åka in till Ystad och akuten och tjata på dom så dom kollar upp det ordenligt! + att dom har en gyn läkare där som det tydligen inte finns på simrishamns sjukhus. Så idag efter jobbet tog jag tåget till Ystad och gick upp till sjukhuset/akuten, där jag fick träffa en sjuksköterska som jag berättade allt för hur ont jag hade o.s.v. Hon tittade i min journal och ringde den jourhavande gyn läkaren som inte tyckte det var lönt att komma dit och undersöka mig då det inte är/var något allvarligt och sa att jag fick vänta tills jag får min remiss!! Det jag fick var ett nummer som jag ska ringa på måndag och skynda på dom så jag kan bli undersökt och så sa hon till mig att ta Ipren eller Alvedon mot smärtan. 

Hur läskigt känns det inte att gå och ha ont?! Att vara orolig att det är något farligt. Visst proverna visade att det inte var något "farligt" men jag kan ändå inte sluta tänka på det och kommer inte kunna slappna av och pusta ut förrens jag vet vad det är. Är rädd att jag ska få ondare också. 

Visst man ska lita på läkarna som gör sin bedömning men i vissa fall kan ju läkarna ha fel. Det är nog ifos ganska ovanligt... Jag kan förstå om det bara hade varit influensan och jag gått till sjukhuset och inte fått någon hjälp men när det gäller magen så tycker jag att dom borde ha tagit det mer på allvar! Tycker inte ni?

Efter sjukhusbesöket som inte slutade som jag hoppades på så tog jag en sväng på stan och tröstshoppade lite.

Over and out

Heidi Klum says fuck off

Ikväll har jag inte haft så mycket att göra, det var inget bra på tv förutom Beck som jag redan sett (ifos så vilar jag mer än gärna ögonen på Persbrandt;) men Kristoffer hade ett stadigt grepp om fjärrkontrollen och såg nått annat så jag passade på att shoppa lite. Hittade den här snygga t-shirten som nu är på väg hem till mig. Ska ha på den jämt när jag är arg! haha. Gud vad jag längtar till sommaren! Jag vill bära denna till ett par slitna jeans och höga klackar, kan nog bli hur snyggt som helst! 


Snart får jag förhoppningsvis alla bilder från semestern så ni får hålla utkik. På tal om semester så håller jag på att kolla flygbiljetter till Italien och Florens i slutet av April. Så nu vet du det Linnea:) Pratade med Kim om det innan idag. Det är ju verkligen på tiden att jag hälsar på er nu när ni bor där! Skäms för att jag inte åkt tidigare. Men nu ska jag förhoppningsvis får se hur ni lever och bor. Längtar redan!   

Godnatt eller godmorgon kanske jag ska säga?!


Hemma igen

Semestern har varit bra! Markus hade pratat med en som har hus där vi bodde och han sa att vädret inte varit så dåligt som det är nu på 35 år. Fast vi har haft tur som hade sol några timmar per dag och en dag regnade det lite på eftermiddagen. Så vi ska vara nöjda! Är bruna i alla fall och det hade varit en katastrof om jag kommit hem lika vit som jag var när jag åkte. Ja jag är fåfäng och det står jag för. Hellre stå för saker än att vara människor till lags hela tiden! Har inte alls lust att sitta här och skriva hur bra vi haft det eller vad vi gjort när det enda jag tänker på är hur vissa människor är funtade egentligen!?!  Hur jävla lätt det är att omge sig av dålig energi.

Personer som är fruktansvärt egoistiska och elaka, men vet precis hur de ska dölja det. Alltså smyger den dåliga energin långsamt in under ditt skinn, och du funderar på varför du mår så dåligt. Personer som inte har bra självförtroende och som ska trycka ner andra för att må bra. Vissa människor har en så stark påverkan på dig. Du kan vara världens starkaste person, men så kommer den där ormen som vet precis hur hon ska tackla dig, och vilka punkter hon ska trycka på. Vänner ska ge dig lika mycket som du ger dem. Det ska aldrig missunna dig något. Gör dom inte de är dom inte riktiga vänner. (Nu handlar detta inte om mina vänner utan något annat)

Fast det som jag egentligen tycker är värst är fega männisor. Personer som sitter tysta och tittar på och inte säger ett skit när denna människa sårar andra! Att alltid hålla med, alltid sitta tyst som en mus. Hur bra kan man må av det?
Fy fan vad jag hatar fega människor!!! Och jag hatar mig själv som inte sa ifrån! Men nästa gång kommer bägaren rinna över och då kommer jag ha stöd i ryggen. Tur jag har vissa som bryr sig och visar sitt stöd. Tack.

RSS 2.0