Ännu en födelsedag är förbi.

Tusen tack för alla grattis jag fått :) Det värmer i hjärtat! Har haft en underbar dag/kväll. Åt födelsedagsmiddag på Bellas Bistro här i stan med min K. Gud så gott det var! Har länge velat äta där, men där har varit fullt hela sommaren när vi gått förbi. 

Och kan ni gissa vad jag fick i födelsedagspresent av min fina Kristoffer:


YES!!! Hunter gummistövlar som jag så länge velat ha men inte riktigt "tagit tag i och önskat mig eller köpt själv" Mycket roligare att få ;) Jag hoppades att det skulle vara dom i det STORA paketet, men vågade inte riktigt tro de. Han är verkligen världens bästa ♥ Dock så var dom förstora så jag måste skicka tillbaka dom, men den som väntar på något gott... 

Så nu kan det bli höst, regn och rusk här hemma för nu är jag väl förbredd :) Dom gosiga Hunter fleece strumporna har jag redan så dom kommer fungera fint fint i vinter tillsammans med gummistövlarna. 



Fick även vackra röda rosor av K. Har jag sagt att han är bäst ♥


Jättekul att jag har fått lite läsare. Ni får gärna ge en kommentar då och då, det hade varit kul :) Fast jag skriver ju mest för att skriva av mig och inte bli någon proffsbloggare.

Nu är det en ny dag, den 2:a september och idag fyller lillebror Martin 23 år. Grattis :) Var tar åren vägen?! Han är inte så liten längre lillebror.

På tal om Martin så hittade jag världens bästa bild i ett fotoalbum för ett tag sedan. Hoppas ni som är med på bilden tycker det är ok att jag lägger ut den. Hojta till annars!

Jag och barndomsvännen Mimmi, Martin till.v och kusinen Kim en sommar på stranden i Kyhl/Borrby för mååånga år sedan. 


Så himla härlig bild! Jag gillar särskilt Kims grimas :)

Ibland vill man bara spola tillbaka tiden när man var liten och hade sommarlov. Man tog inte allting på sånt stort allvar som man gör nu, om ni förstår vad jag menar.

Kl. 14.24 idag ska mamma och jag ta bussen mot K-stad för lite födelsedags shopping, säger inte till vem ;) och på kvällen blir det firande i K-stad hemma hos Martin & Josse. 

Godnatt


RSS 2.0