Gott Nytt År!

Gott Nytt År önskar jag er alla!

Puss och Kram!


Årets fest?

Jag vet inte hur ni känner, men jag känner att man alltid har så höga förväntningar på nyårsafton. Man ska ha "rätt" klänning/outfit och sminket och håret ska vara perfekt. Imorgon vill jag ha sjukt kul och slippa tänka på allt som ska vara perfekt.  Jag vill äta gott och vara med människor jag tycker om, vilket tyvärr blir lite problematiskt då alla är på olika håll imorgon. 

Kvällens meny ser i alla fall ut så här:

Förätt: Kristoffers sjukt goda mussel soppa + räkor, aioli, baguetter och gratinerad hummer, varför känns det som vi kommer att bli mätta på förätten haha
Varmrätt: Lammentrecote, Pg (potatisgratäng) rödvinsås och sjukt god sallad
Efterrätt: Den ska Kim göra och det är en hemlis, jag är sjukt nyfiken måste jag säga hehe

Till detta ska vi dricka rödvin + en massa cider och drinkar för min del. Oj oj detta kan sluta hur som helst! Tänkte i alla fall inte ta det lugnt imorgon om man säger så;) Vem gör det på nyår liksom? Sitter hemma och tittar på film och tar det lugnt? Det skulle aldrig falla mig in att göra så på nyårsafton! Vid halv 11 tänkte vi vara på plats på Strandpaviljongen. Riktigt skoj att Christian m.f styr upp nyårsfest!

Har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig på!! Som vanligt! Klänningen som var tänkt att vara som nyårsklänning är jag inte helt säker på längre... Visst är den jätte fin men jag vet inte...En svart penn kjol och en korsett och pumps från Zara kan vara lika snyggt! Kim får vara smakråd imorgon! Kristoffer är värdelös på sånt och tycker oftast att jag är fin i allt, och ibland är det jobbigt när man verkligen behöver smakråd.

Nu ska jag sova och drömma om Chuck Bass. Han är ju så hott!! Ser ni Gossip Girl så förstår ni vad jag menar! Eller hur Kim;) Det blir bara mer och mer spännande vad som ska hända mellan Blair & Chuck, det är det bästa i hela serien!

Sov gott

Lördags och idag måndag

Singstar hemma hos mig i lördags.




Jag och darling


Spetstopp: H&M
Favorit kjolen (som underbara Carro sytt upp tack söta vännen!) kommer från Gina Tricot
Paljett skärp: Zara

Vad mycket det var på jobbet idag, drygt! Efter jobbet tog Kim och jag en fika, mysigt som bara den! Efter fikan gick vi på Systemet för att handla till nyår. Gud vad svårt det var att välja vin till vårt lamm som vi ska äta.... Blir trerätters här hemma sedan blir det nyårsfest på Strandpaviljongen. Kan bli riktigt skoj! Om man förblir frisk vill säga.... Kräksjukan härjar ju nu och jag är så nojig så det finns inte! Jätte löjligt jag vet, men vem vill bli sjuk på nyårsafton! Det räcker med min halsfluss som jag just haft. På tal om halsflussen så känner jag mig inte riktigt frisk ännu. Fattar inte vad det är! Håller på och nyser hela tiden och är sjukt trött och känner mig hängig. Har ju känt så här ett bra tag nu...
 
Idag köpte jag äntligen Thomas Sabo ringen som jag länge tittat på. Han gör ju faktiskt riktigt snygga saker. Önskade mig den i julklapp av Kristoffer, men när han skulle köpa den så fanns den inte i min stl så jag fick presentkort istället. Hittar tyvärr ingen bild på ringen men kan säga som så att det är mycket bling bling, den är såå fin!!


God fortsättning!

Julafton var mysig! Dock missade vi början på Kalle Anka då vi var sent ute för vissa klöddade med julklappar och annat men det blev bra tillslut ändå. Blev nöjd med julklapparna då jag bland annat fick varma mysiga tofflor. Skönt för nu kan jag äntligen kasta mina andra som jag borde ha slängt för längesedan! Fick 4 presentkort var av 3 st¨på Gina Tricot från Pappa, Martina och Martin snacka om dålig fantasi;) Men det var som Martin sa: Hur lätt är det att köpa kläder till dig? Och jag kan bara hålla med;) Är ganska kräsen och då är det bättre med presentkort!

Igår var vi hos Mamma & Kjell och åt kalkon som vi har som tradition på juldagen. Gott som bara den! Efter blev det Byckarns som också är tradition på juldagen då alla är hemma. 

Idag har jag haft en mys dag och bara slappat och sett på tv. Har till och med fortfarande morgonrocken på mig och det är hur skönt som hellst. Ett tag fastnade jag framför Ingmar Bergmans Fanny & Alexander, som faktiskt är väldigt bra. Lite otippat att jag skulle tycka den är bra va? Jan Malmsjö är så otäck att man nästan blir rädd! 

Imorgon blir det jobb sedan ska det sjungas Singstar här så det rycker om det hehe. Är ni laddade?;)

Just nu är jag behov av musik tips så har ni något bra så skriv gärna, är redan trött på julmusik!


God Jul

Lille jul igår var stressig som bara den! Hade jätte mycket att göra på jobbet, men kunde ändå sluta vid 4 så jag kunde hinna med tåget till Malmö för att handla den sista julklappen! Typiskt mig att flänga runt lille julafton, men det gick lysande och jag hittade även lite saker till mig själv också:) Sedan har ju inte Simrishamn det största av utbud när det gäller presenter/julklappar. Vid kvart över 6 tiden kom Kristoffer till Malmö för att hämta upp mig sedan körde vi till Nova som stängde kl. 8. Många sa till oss idag att vi inte är kloka, att vi orkar hålla på att flänga runt så där, men man lever ju bara en gång! Eller hur?

Ville bara mest önska God Jul! Hinner nog inte önska er det imorgon då jag först jobbar mellan 9-1 sedan ska vi se Kalle så klart! Vem missar förresten Kalle Anka på julafton? När klockan är 3 på julafton och Kalle Anka börjar då får jag riktiga julkänslor:) På kvällen firar vi jul hos farbror Micke.

God Jul på er alla!

Kram!

Hanne jag saknar dig också! Hoppas ni har det super bra i Thailand! Hälsa dom andra! 


Min fest

Vilken nattuggla jag är! Ångest! Tänk om jag kunde vara lika pigg på morgonen som jag är på kvällen/natten, det hade varit toppen!

Gårkvällen var riktigt lyckad. Hade jätte roligt, hoppas ni hade lika roligt som jag;) Tack för allt igår mina älskade vänner!

Lite bilder från kvällen, vissa bra andra mindre bra:


Här posar jag bredvid vår snygga gran;) haha


På denna bilden (öppnar jag paket wiiie) var alla samlade förutom Malin, Nina & Marie som kom lite senare.




Annish & jag


Malin, Linnea och Kim


Denna bild är rolig! Theresé berättar något....vad? Hon håller i alla fall händerna ja ni ser var! Anna tittar på mig (fotografen) och Emma tittar på sin klocka har hon tråkigt kanske?;)


Anna & Nina

Nu sova! Imorgon väntar en lååång jobb dag som jag redan bävar för! Gud vad folk kan handla mat alltså, helt sjukt!

Do They Know It's Christmas

Nu ska jag snart sova. Mycket att göra imorgon:

1. Först måste efterrätten göras, vad det blir skriver jag inte här;) Måste dock tillägga att jag aldrig gjort den innan så jag hoppas verkligen den blir bra!

2. Köpa gran och klä den. Vad är en julfest utan gran? Fattar inte varför vi inte haft någon gran innan. Ska bara hitta någon fin också men det har jag lagt över på Kristoffer hehe. Klä den gör jag gärna!

3. Damsuga, duka och gå på Systemet. Tur Kristoffer har lovat att hjälpa till! 

3. Vad ska ja ha på mig? Det blir nog det svåraste. Jag min beslutsångest. Har fortfarande inte bestämt vilka glasögon jag vill ha! Suck

Avslutar med denna fina underbara låten.
 


Alla har inte mat för dagen och alla får inte julklappar. Man får tänka på det nästa gång man klagar på nått.

Godnatt


Nyårsklänning?

Dagen har gått ganska snabbt och jag har faktiskt mått ganska bra under dagen vilket jag inte trodde när jag klev upp i morse. Gud vad skönt det var att duscha, man känner sig så skabbig när man är sjuk! Man mår ju alltid bättre under dagen än på morgonen och kvällen.

Tydligen är det inte så farligt att dricka alkohol när man går på penicillin. Självklart ska jag inte dricka mängder men det känns nice att kunna ta ett glas vin och dricka några cider utan att det är "farligt". Tack söta Anna för informationen:)

Imorgon är det fredag och det är skönt. På lördag ska jag ha en försenad födelsedagfest / julfest:) Har mycket att fixa på lördag inför kvällen men det är bara roligt.

Igår hittade jag denna



på Stylebystars och tänkte ha den på nyår. Visst är den fin! Hoppas den passar! 

Nu ska jag snart lägga mig och läsa lite innan jag somnar.

Godnatt
Sov sött

En vecka till julafton

Det är inte klokt hur snabbt dessa veckorna gått. Om en vecka är det julafton, mysigt! Har dock inte fått riktigt julstämning ännu och det är väl kanske lika bra att inse att julen var roligare när man var liten. Fast jag älskar ju julen och hade inte velat vara utan den! Kommer ihåg att man knappt kunde sova natten till julafton för man var så nervös och undrade om man skulle få det man önskade sig i julklapp.   

Är hemma idag också, men imorgon blir det jobb igen hela dagen fram till kvart över 8 på kvällen. Det är bara att bita ihop! Egentligen skulle jag vilja vara hemma och vila någon dag till och bli ordentligt frisk men pengar är viktigt. Så får man tänka ibland när det tag emot. Kim kom hit i eftermiddags och gjorde så jag kände mig lite piggare, tack vännen!

Lite bilder från helgen när vi var i Varberg  hos Kristoffers pappa :

 
Värdens sötaste Molly Backe som gillar att äta sin strumpa. Hon är också ganska busig och vill inte riktigt sitta still när man ska ta kort;)

Sjuk

Vilken natt/morgon det varit. Har knappt sovit nått för halsen, har bara legat och yrat och till sist fick jag nog och var tvungen att gå upp och ta en alvedon, då var klockan lite över fem på morgonen. Sedan vaknade jag igen lite över 6 av att hela sängen skakade och jag tänkte att jag nog hade hög feber och yrade för sängen kunde ju inte skaka så där! Hörde Kristoffer som gick i hallen och kallade på honom. Kommer ihåg att jag sa till honom yrvaket att hela sängen skakade och att jag hade hört glasen klinga i köket. Han sa direkt att det måste ha varit en jordbävning! Hela dagen har det pratats om denna jordbävning som jag inte trodde kunde förkomma i trygga Sverige. Läskigt som bara den är det!

Somnade om igen och vaknade kvart i 9 när klockan ringde. Hade såå ont i halsen att jag bestämde mig för att stanna hemma från jobbet. Var hos doktorn vid 10 tiden där det konstaterades att jag hade halsfluss j*vla skit rent ut sagt! Jag som ska ha fest på lördag och ska nu gå på penicillin 10 dagar framåt. Över julen och allt! Inget vin eller cider för min del nu. JIPPI!! GUD VAD SKOJ!! Tack för den! Ahhh visst är det synd om mig:( 

Snart kommer Kim & Linnea hit och muntrar upp mig, det behöver jag verkligen! Ni är underbara!
 
Puss

Godnatt

Kevin vann och jag är glad!! Han är en värdig vinnare!

Idag var jag på glasögonhuset och rådfrågat vilka glasögon dom tyckte var finast på mig. Jag har nog varit där 4-5 gånger nu, det är så pinsamt! Men kan man inte bestämma sig så kan man inte. Och det hjälper ju inte att varje gång jag varit där så har dom plockat fram fler glasögon som jag gillat och allt blir så mycket svårare!! Ahh jag blir tokig! Tur att Kim och Linnea kommer hem (imorgon:) så dom kan vara smakråd för ni hjälper väl mig?:) Gud vad vi ska mysa, fika, festa eller hur darlings?;)

Varför är jag alltid så pigg på kvällen, har inte kommit i säng förrens vid halv 2 tiden dom senaste dagarna! Är jätte trött på dagarna och känner att jag inte gör ett bra jobb på jobbet så  nu är det slut med detta. Från och med nästa vecka ska jag lägga mig i tid.

Imorgon blir det först jobb sedan kör vi till Varberg och Kristoffers pappa. Dryg bilresa det tar nästan 3 och en halv timme dit:( Molly med familj är där när vi kommer, det är helt sjukt hur snabbt hon växer den lilla sötnosen! Vi är nog många som kommer "slåss" om henne imorgon men man får ju lämna plats till morfar som inte träffar henne så ofta!

Nej nu måste jag sova! Undra hur det kommer att gå. Är riktigt pigg just nu. Måste läsa klick också. Finns inget bättre än fredagskvällarna när man ligger i sängen och med klick i handen. Kan sova i bilen på väg upp om jag inte sover många timmar i natt. Sömnen är verkligen viktigt för mig! Hatar när jag sover dåligt och inte känner mig utvilad.

Godnatt


Torsdagsmys

Sitter och dricker chaite och ser på dokumentären "Solen i ögonen" med Lars Winnerbäck. Den människan är verkligen speciell men bra låtar gör han verkligen. Har blivit helt beroende av chaite. Det känns så juligt att dricka. Köpte ett jätte gott i Malmö i måndags på Systrarna Grene.  

Är riktigt fin i håret nu och lite blondare. När man alltid varit brunett är det kul att prova nått nytt. Och just nu vill jag aldrig bli mörk igen!  


Min söta mamma och jag på julbordet i lördags.

Äntligen

Äntligen fungerar vår internet som det ska igen. Dock kan vi inte sitta och surfa överallt och det suger lite. Men hellre att vissa sidor går att se. Kan i alla fall ligga i soffan och sufa och det är skönt!

Imorgon ska jag bli klippt och färgad. Det var på håret att dom hade tid. Alla vill tydligen bli fina nu innan jul och nyår. Gud vad mitt hår växer snabbt det är inte klok fast samtidigt vill jag ju att det ska växa, är lite trött på min page nu.  

Här kommer låten som jag skrev om igår. Sjukt fin. Och som vanligt har Lars Winnerbäck ett finger med i spelet.  


Jag blir galen när inget fungerar!

Helgen har varit bra. Julbord i lördags och konsert med kören i söndags som gick jätte bra. På söndag är det dax igen i Stiby och det blir den sista för i år. Tråkigt att vi bara har 3 konserter när vi övar 3 månader.

Efter jobbet igår åkte vi till Malmö och köpte julklappar. Är snart klar med alla vilket är skönt. Köpte en skit fin väska på Zara till mig själv som nyss kommit in. Innan vi åkte hem igen åt vi på Jensen´s Böfhus, sjukt gott var det. Ni som inte varit där måste gå dit!

Nu har jag nog hittat glasögon som jag vill ha! Riktigt snygga är dom och kommer från miu miu. Ska tänka på det några dagar och se hur det känns. Riktigt svår är det att bestämma sig!

Ikväll har mamma och jag bakat lussebullar, mys! Är egentligen inte jätte glad för lussebullar men det skoj att baka.

Ahh inget vill fungera just nu. Köpte roter till datorn i helgen så nu kan vi sitta i hela lägenheten och surfa. Det är bara det att man inte kan titta på youtube och andra klipp på nätet och det är väldigt irriterande. Tänkte lägga ut en sjukt fin låt men får vänta med det. 

Nu ska jag titta på söndagens avsnitt av Gossip Girl innan det blir sängen. Det finns inget bättre på tv just nu! Serien blir bara bättre och bättre. Älskar att Blair och Chuck förnekar sin kärlek till varandra. Och Chuck är riktigt het. Han vet verkligen vad han ska säga för att man ska falla för honom. Haha nu låter det som jag fallit och lite har jag väl;)

Sov sött


Karlskrona

Konserten med Lena & Orup var sjukt bra och dom var grymt proffsiga! Efter konserten var vi ute på krogrunda.  

På lördagen blev det shopping, köpte lite julklappar och sedan lite till mig själv också bland annat en jätte fin klänning på Gina Tricot. Min fasters man Peter jobbar inom marinen med ubåtar så på kvällen badade vi i dyktanken, där militärens dykare tränar. Dyktanken var 18 meter djup och det var 37 grader i vattnet. Gud så skönt det var! Till en början var det sjukt läskigt att dyka ner men till slut kom jag ner på 3 meter vilket var bra för att vara jag! Peter var riktigt duktig och var nere på ca 10 meter. Imponerande!

 

Snygga vi är va. Det ser ut som jag har krulligt hår haha

Kevin vinnare av Idol 2008?


Det hoppas jag i alla fall. Kevin äger! Och jag älskar smörsång;)
Ikväll hoppas jag att Kevin och Alice går till final. Heja!


Glasögon

Det var som jag trodde. Känns skönt att äntligen få det bekräftat. Har länge haft jätte ont i huvudet som jag aldrig haft innan. Har varit jätte ljuskänslig och folk har sagt till mig att jag kisar när jag tittar på tv, så idag var jag på synundersökning och gissa vad, jag behöver glasögon! 

Är glad över att jag "bara" behöver dom när jag jobbar, (på Apoteket mest då) tittar på tv, läser, sitter vid datorn. När jag koncentrerar mig helt enkelt. Nu ska jag bara bestämma vilka jag vill ha hur svårt är inte det? Man vill ju ha ett par som passar till allt. Fick hem massor med olika par idag men där är ingen som känns helt 100. Hur ska jag kunna bestämma mig?

Nu ska jag äta saffrans fisksoppa:)


Nu är det jul igen

Mina ögon går i kors så trött jag är. Nu väntar sängen det ska bli såå skönt! Helgen i Karlskrona har varit jätte bra och mysig. Kommer nog lite bilder imorgon om jag hinner.

Hoppas ni haft en mysig första advent, det har jag!


Godnatt


RSS 2.0