Gårdagen

Festen blev lyckad jag mår hur bra som helst idag, vilket är lite konstigt för jag hällde i mig ganska mycket igår både cider och snaps.  

Så här såg jag ut igår:

Spets tröja: Gina Tricot 
Klocka: Guldfynd
Kjol: Monki (man ser inte riktigt den fina rosetten)
Leggins: Lindex
Skor: Zara

Efter igår så fattar jag inte hur jag kunde tveka på skorna i somras, dom är ju jätte lätta att gå i. Faktiskt dom skönaste högklackade jag någonsin gått i. Nu kommer det fram. Jag bangade för jag inte trodde jag kunde gå i dom...

Nu blir det mys framför tvn, det som att jag inte gör någon annat än det just nu. Känner jag mig otroligt slapp för tillfälligt. Jag vill träna mer och gå ner i vikt. Det är så tråkigt att det bara finns ett gympa pass som jag tycker är roligt annars hade jag tränat mer kan jag säga. Spinning är det tråkigaste jag vet och jag vill inte bygga mer muskler så styrketräning är inget för mig. Hade velat börja rida igen. Jag saknar ridningen jätte mycket. Och hästarna. Finns inget vackrare än hästar! Min dröm är att ha häst någongång i framtiden. 
 
Nu är klockan kvart över 5 och det är redan mörkt ute. Längtar till december månad då det lyser upp lite i mörkret.


My darlings


Sjukt snygga eller hur;)

Nu återstår det att se vad jag ska ha på mig ikväll. Blir nog nya kjolen från Monki och någon snygg topp till eller kanske en svart klänning. Känns som att jag snart får börja fixa mig. Kl.5 kommer Martin & Josse, Jon & Caroline på piggelin fördrink och tio över 6 kommer taxin som ska ta oss till Skillinge.

Just dance, gonna be okay....


Lite lyckorus just nu

Jag är såå glad för att det är helg och jag är ledig! På måndag börjar en jobbig arbetsvecka då jag jobbar jag mån-lördag. Och så kommer det se ut varannan vecka framöver, beror på hur länge jag har jobb på Apoteket vill säga. Veckan har varit bra förutom att jag nyser hela tiden och känner mig lite halv krasslig så det har inte blivit någon träning (lite ångest) varför kan jag bara inte bli förkyld på riktigt istället! Fast Inte nästa vecka för på lördag ska jag till Lund då vi tjejer ska ut och festa satan åhh så skoj det ska bli, längtar! men veckan efter det går det bra.

Imorgon kväll ska vi på Skillinge IF fest och jag kommer vara sååå snygg i mina nya skor!! I somras när farbror fyllde 50 och vi var i Köpenhamn så hittade jag skit snygga skor på Zara som jag föll för direkt. Provade men kände att nja...det kändes inte helt 100 och när det känns så, ska man inte handla för handlandets skull bra av mig där eller hur? Tänkte att dom finns säkert på Zara i Malmö om jag ångrar mig. Så det blev inget köp. Men på senare tid har dessa skor förföljt mig lite, jag tyckte ju dom var sjukligt snygga så nu idag när jag var i Malmö så fanns dom och jag slog till utan att blinka! 

Varför gör shopping en glad? Man kan ha en dålig dag och så hittar jag något snyggt och pang så blir man glad! Det är farligt kan jag säga. Jag är en nog sann shopaholic (om mamma får säga sitt) och jag får ofta panik om jag inte hittar nått att ha på mig fast än hela garderoben är full av kläder. Jag måste verkligen sortera den någon dag och lämna in lite på secondhand. Eller så finns det säker någon kusin som bor i Karlskrona som vill ha lite gammalt skit haha;) 

Idag drack jag julmust på tåget hem, älskar det och hade önskat att det funnits året om! Fast då hade det nog inte varit lika gott...
 
Ikväll sjöng Idolerna Abba låtar och här är en av dom bästa Abba låtarna. Johan Palms verision av låten fick mig att få ont i magen usch vad falsk, när ska alla fjortis tjejerna inse att killen inte kan sjunga? Idol går väl ut på att man ska kunna sjunga? Eller? Jag är faktiskt lite trött på honom, ut med honom NU tack! I alla fall här har ni den: Världens bästa text dessutom!
 


Det går bra nu

Vi tog det lugnt igår kväll, passade Molly och det gick jätte bra. Hon är världens sötaste! Känner mig slö, hängig idag och nyser hela tiden. Får verkligen inte bli sjuk nu. Det är liksom inte läge för det. För: Jag har fått mer jobb! Tills vidare i alla fall. På Apoteket av alla ställen. Dom ringde i torsdags och i fredags var min första arbetsdag. Och nej jag kommer inte hjälpa kunder med vilka tabletter dom ska ta för sina åkommor det har jag ingen utbildning till. Mina arbetsuppgifter är att packa upp varor. Låter kanske sjukt tråkigt men det var faktiskt skoj att stå och pilla med saker och lägga dom fint och på rätt plats och det sköna är att man kan ta det i sin egen takt någon som passar mig utmärkt då jag är ganska nogrann av mig. Yes jag är Jungfru. Och för att inte tala om stämingen den var väldigt avslappnad och mysig och mina arbetskamrater verkar väldigt goa och rara. Det negativa är att jag jobbar 4 timmar varje dag ibland mer eller mindre det beror på hur snabb jag är. Hade varit mycket bättre om jag jobbade fler timmar per dag då hade jag kunnat vara ledig någon dag i veckan och kanske kunnat jobba på mina andra ställen också. Och för att inte tala om min fina vita apoteksrock jag har på mig haha ser hel dum ut i den! Får se hur jag tycker om jobbet om några veckor men just nu känns det bra och det är skönt! 
 
Tack söta brossan för att du fixade jobbet till mig!

Ikväll ska jag baka äppelpaj och det blir mys framför Gossip Girl och Ensam Mamma söker. Jag älskar verkligen datingsprogram. Min favorit i årets Bonde söker fru är gay hästbonden Peter Gustafson gud vilken snygging! Och kan det bli bättre när killar håller på med hästar, skulle inte tro det!

Här händer det grejer

Det hände en rolig/positiv sak igår men orkar inte dra det nu, för imorgon är det jobb kl.10 och jag måste i säng nu om jag ska vara hyfsat utvilad tills imorgon, vilket jag antagligen inte kommer att vara för vi har en dryge katt här hemma som heter Lasse som är AS dryg på nätterna och framför allt på morgonen när Kristoffer går upp så mjauar Lasse så jag vaknar!! Ahh jag blir tokig snart vad är det med honom? Vad är fel? Han har inte varit dryg på jätte jätte länge och så börjar han nu igen! Varför!? Vi ger ju honom all kärlek han kan få! Behöver han mer kanske? Ibland känns det som att vi har en liten bebis här hemma särskilt när han väcker oss på natten... Just nu vill jag bara att han skulle kunde prata och säga vad det är som är fel.... suck


Världens sötaste Lasse 2005

Sov sött.

Saknar en del av vännerna som bor för långt borta... Jag vill ha er nära mig


Jag vet att jag rå dissat det men....

....jag kan inte låta bli att lägga in en dagens outfit bild.

Så här såg jag ut igår kväll: 

Ring: KumKum (födelsedagspresent av Kristoffer som han hittade på nätet de ni;)  
Halsduk: H&M
Pälsväst: Zara (köpt i Kph förra sommaren)
Skinnjacka: H&M
Tröja: Zara
Jeans: Gina Tricot
Stövlar: Novita köpta på Nilson

Känns lite tidigt att börja med vinterjacka nu så jag kom på den smarta idén att ha pälsvästen över skinnjackan och visst blev det snyggt, och det värmer skönt kan jag säga!


Gillar mina ögon på denna bilden, dom ser lite grönblåa ut. 

Nu fixa mig sedan äta kycklingwok och kl.18 ska jag fika med Kim & Malin och säga hejdå till Kim som åker tillbaka till Italien imorgon:(

Just dance, gonna be ok

Igårkvällen var great! Satt och tittade på Idol när Kim kom förbi och visade deras nya hundvalp Bobby gud såå söt han var!! Jag vill verkligen ha en hund om några år. Gud vad årets Idoler är grymma! Och nya juryn är så gulliga och snälla och kan verkligen sin sak. Idol Kevin har verkligen blivit en favorit, han är liksom rolig utan att han själv vet om det. Och när han förra veckan sjöng Michael Bolton - How am I supposed to live without you smälte jag!

Har känt mig lite halv krasslig dom senaste dagarna, tror att jag har en förkylning på gång vilket jag verkligen inte hoppas! Så jag tog en alvedon precis innan vi skulle gå ut så jag kände att det inte var lönt och framför allt inte bra att dricka nått. Duktig jag är va? haha hm...Trist att det bara finns Byckarns som enda uteställe här. Varför kan inte strandpaviljongen ha öppet en gång i månaden nu i höst/vinter? Jag tror faktiskt det hade gått runt hur bra som hellst. Och i jul när man ska trängas på Byckarns på juldagen, sjukt jobbigt! men det hör till traditionen att man ska dit. Varför kan inte strandpaviljongen ta efter Moddan och ha nattklubb? Jag tror många håller med mig här.

Lite över 10 stack jag och Kim ner till Byckarns. Jätte mysig hade vi, jag med varmt choklad hon med ett glas rött vin. Träffade även sötaste och alltid glada Roddy, och vi pratade om att vi (jag & Roddy) inte hör hemma här i Simrishamn att det vi gör just nu inte är vårt kall. Och vi vet att det bara är vi själva som kan ta tag i det. Och faktiskt så känner jag mig lite positiv för tillfälligt, har känt mig ganska nere ett bra tag med allt jobb och framtidsnack. Hur lätt är det i dagens samhälle med jobb och utbildning? 


Sötaste Roddy och jag


Nu ska jag duscha och göra mig fin inför kvällen. Det blir fotboll hos Muggen. Sverige - Portugal. Innan dess ska vi äta bakad potatis, räkor och världens godaste aioli á la Kristoffer. Ha en härlig lördag!
xoxo

Fredag och det betyder helg

Så härligt med fredag. Ska snart iväg och jobba men dock inte så länge. Ikväll kommer my darling Kim! Hoppas hon har tid att träffa mig en stund ikväll och ta en drink eller två.

I natt drömde jag nått härligt. Att jag var med i tv serien O.C, knäppt man drömmer ibland. Kommer dock inte ihåg vad jag gjorde där? Men varmt och skönt var det i alla fall. När min kusin Hanne konfirmerades i våras så sjöng hennes grupp en låt i kyrkan och jag kunde inte hålla tårarna borta (tro det eller ej men jag kan vara rätt blödig ibland) Här är den. Enjoy!

  

Är ledig idag....

Är ledig idag och har inte gjort ett dugg, skönt ibland. Fast nu börjar jag bli lite rastlös så jag ska nog ta en promenad om ett tag. Eller så väntar jag tills Kristoffer kommer hem så kan vi ta en promenad tillsammans om jag nu får med mig honom. Man sover mycket bättre också om man rör på sig har jag märkt. På måndagskvällarna efter station medel gympa passet är jag helt slut och somnar bra. I och med att jag ibland inte börjar jobba förrens på eftermiddagen så sitter jag uppe halva natten och sover länge dagen efter. Jag mår inte alls bra av det har jag märkt.

Dagens låt får mig att tänka tillbaka på när vi var på en karaoke bar på Mallorca. Där var det en kille som sjöng denna låten (en av Robbie Williams bästa måste jag säga!) och han gjorde det faktiskt jätte bra. Jag kunde som vanlig inte låta bli att sjunga med och tydligen såg han det och kom fram med micken och ville jag skulle sjunga! Vågade inte (jag vet mes!) och kan ångra mig lite nu i efterhand. Jag vet ju att jag kan sjunga, kanske inte så fint som jag hade velat som tex Celine Dion men jag tror ändå inte att det hade låtit förjävligt. Varför kan man bara inte våga mer i livet?


Höstmys

 

Tycker denna låten är rätt så passande. Fy vilket väder vi har! Och den är ju så sjukt bra också, jag kommer nog aldrig tröttna på den. När vädret är så dåligt får man en bra anledning att ligga i soffan och titta på film och kränga massa gott. Har köpt världens godaste glass Ben & Jerry´s som jag ska kränga ikväll. Ni som inte har provat denna underbara glass gör det! Ni kommer inte bli besviken jag lovar:) 



Ikväll börjar Gossip Girl igen:) I veckan blir det massa jobb och till helgen kommer Kim hem en snabbis åhh vad jag längtar!

Intressant info?

1. Vad heter du? Maria Carolina Wrahme
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Ville heta Sara när jag var liten 
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? -
4. Vilket stjärntecken är du? Jungfru
5. Vilken årgång är du? -84
6. Vart bor du? På Österlen i Simpan
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? 3 gånger
9. Vart skulle du vilja bo? Stockholm
10. Vilken skolklass? Går inte i skolan längre
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Försöker komma på det...

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
164 cm
2. Hur mycket väger du? Lite för mycket...
3. Hårfärg och frisyr? Guld slingor och page
4. Ögonfärg? Blå
5. Mest nöjd med? Min rumpa
6. Minst nöjd med? Måste säga mina lår, dom kunde varit smalare
7. Skostorlek? 38
8. Glasögon? Hade när jag var liten
9. Har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen

FAVORITER
1. Filmer? Sex and the City The Movie, BodyGuard med Whitney Houston, Grease
2. Låtar? Sååå många! Titta på vad jag lägger upp här på bloggen så har ni svaret;)
3. Årstider? Sommar
4. Mat/dryck? Köttbit, klyftpotatis och en god sås, Iskall Coca Cola till det mmmm
5. Djur? Häst, katt, hund, (Yorkshire Terrier, har ni sett Daphne Leons Milton sååå sjukt söt! Vill ha!) 
6. Färg? Svart, mörkblå, korall
7. Parfym? Marc Jacobs Daisy, Britney Spears Fantasy, Stella McCartney In Two Peony
8. Tv-program? Gossip Girl, Heroes, Top Model
9. Ämne i skolan? Musik, fotografisk bild, religion, samhälle, svenska
10. Sysselsättning? Shoppa, träna, resa, festa

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Skinnjacka och pälsväst
2. Vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar
3. Favoritfärg på kläder? Svart
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull, kashmir
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Nya höstskor
6. Favoritaffärer? Zara, Gina Tricot
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? ca 2000 ibland mer
8. Favoritmärke? Ralph Lauren
9. Vad har du för byxstorlek? 29/30
10. Vad har du för tröjstorlek? S

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Sven
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Inget
b) Jobbväska just nu? -
c) Handväska eller liknande just nu? Smink, mobil, tuggummi och många läppglans
3. Vad är du beroende av? Choklad
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Oliva by CCS från Apoteket
6. Vad tror du på? Ödet
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Jag är döpt i kristendommen, farfar var präst
8. Vad köpte du senast? En ny mascara
9. Har du nåt husdjur? Katten Lasse
10. Var bor du? I en mysig 2:a

RSS 2.0