Önskelista

På torsdag fyller jag år! Det är alltid lika kul att fylla år och få fina presenter, men hur kul är det egentligen att bli äldre?! Åren tickar snabbt på.

Har fått ihop en liten önskelista. Önska kan man ju alltid ;)

 




     


Fina saker från http://www.fridasgard.se/  Jag är en guldtjej, och älskar vitt.

Bara 2 veckor och 5 dagar idag till Turkiet, jag längtar!


20/8-11

Idag har jag myst med sötaste Theo som bara är 4 dagar gammal. Så himla fin. Man blir allt lite bebissjuk :)


Fina killar ♥
 
Goding.

Molly ♥ Theo

Molly var så rolig när vi kom. Hon sa: Han är här nu! Lillebror är inte i magen längre! Söte Mollan som pussade på sin lillebror ganska många gånger under vårt besök.

Marmaris, Turkiet here we come

Äntligen är resan bokad!! En sten föll ner från mitt bröst när vi gjorde det sista klicket igår. 

I september bär det av till Marmaris, Turkiet. Jag längtar så jag nästan dör!! Har aldrig varit där så det ska bli spännande. Någon som har varit där och i så fall vad tyckte ni? 


Nattuggla

Borde ha gått och lagt mig för längesedan, men på något konstigt sett ligger jag fortfarande i soffan med datorn på magen.

Jag känner mig ledsen över en sak. Jag känner att jag bara ger och ger och får inget tillbaka. Vad tjänar det till att man är snäll och generös när man inte får något tillbaka!?! Känns som vissa tar mig lite för givet just nu. Varje gång det händer så säger jag till mig själv att jag inte ska göra si och så men så gör jag det ändå. Jag blir så förbannad på mig själv, att jag kan vara så dum. Nej nu är det tid att sluta vara snäll och tänka på alla. Jag ska från och med nu sätta mig själv i första hand. Jag vinner nog mest på det i längden.

What are words
If you really don't mean them
When you say them

Väldigt bra text.

För att muntra upp mig lite så följde jag med mina syskon och Kristoffer till Malmö innan idag. Min syster skulle tömma hennes lägenhet och jag såg en chans till lite fönstershopping (som blev shopping!) En blå 60-talinspirerad kjol från H&M fick följa med hem.

Och gissa hur glad jag blev när jag ikväll hittade denna Odd Molly klänningen på rea här: http://www.milkandhoney.se/



Hur fin är den inte!?
Har länge velat ha en Odd Molly klänning/tunika och har haft koll på Tradera ett tag nu men inte riktigt hittat rätt. Jag tror jag fick inpiration av K s pappas underbara fru som hade denna klänning sist vi var uppe i Varberg. Hoppas det är ok att jag härmar dig A-H ;) Den hade kostat 1 699 kr och nu var den sänt till 849 kr. Jag är bara bekymrad inför storleken då den bara fanns kvar i stl 1. Den måste bara passa!! 

Nej nu har jag grus i ögonen. Godnatt


8/8 2011

Jag var tydlingen inte "back". Uppehållet varade ett tag denna gången med och det lär nog fortsätta så tyvärr. Min andra hälft har dock en jättefin blogg där ni måste titta in och bli inspirerad. En blogg med bara fisk recept. 
Gå in här: http://fiskalskaren.blogspot.com/

Sommaren är inne på sin sista månad och jag vill inte att den ska ta slut. Förhoppningsvis så förlänger vi den genom att ta en sista minuten i September och jag längtar redan nu! Kan ju inte påstå att solen varit framme för mycket denna sommaren. Denna sommaren har varit jobbig p.g.a min onda och dåliga rygg som fortfarande inte är helt bra. Jag vill bara må bra nu och orkar inte vänta längre. Ryggen har påverkat mig mer negativt än vad jag vill. Håll tummarna är ni söta, att jag blir helt återställd snart!

Adele. Vilken röst!! Jag får gåshud. Som låten: Someone Like You. Herregud. Den får avsluta mitt luddiga inlägg och kanske kommer det något mer i framtiden, den som väntar får se. Over and out.


RSS 2.0