Tycker att jag varit....

Tycker att jag varit en flitig bloggare den senaste tiden. Har verkligen haft lust att skriva av mig och det känns så himla skönt efteråt. Det känns lite som man lättar sitt hjärta för någon. Idag sov jag jätte länge till kvart över 1. Usch jätte ångest när man vaknar och känner att halva dagen redan gått. Somnade dock inte förrens vid 5 tiden på grund av vissa anledningar. Var lite sugen på att besöka äppelmarknaden i Kivik men det blev inget med det, mitt humör var helt enkelt inte det bästa så jag spenderade dagen i soffan och såg Top Model avsnitt från veckan som gått. Vår inspelningsbara boxer är det bästa vi köpt på länge! Har ifos haft den ett tag men den är verkligen guld värd! Man kan själv bestämma när man vill se vad och kan spela in två saker samtidigt.

Imorgon ska jag träffa dom underbara barnen på dagis igen. Det är lycka för mig. På gymnasiet gick jag Barn och fritid och var 100% säker på att jag skulle bli lärare. Efter gymnasiet jobbade jag två år på en högstadie skola och då förändrades det ganska snabbt vill jag lova. Har nog aldrig mått så dåligt som jag gjorde då när jag jobbade där! Det var hemsk! Killarna i klassen ville ha mitt nummer och många elever hade noll respekt för mig för jag var ju ingen "riktig" lärare fick jag ofta höra. Fast hur hemskt det än var så har jag fått massor av erfarenhet med mig och i alla fall kommit fram till att lärare vill jag inte utbilda mig till. På dagis/förskola är det annorlunda. Barnen är mindre och sötare. Därför trivs jag så bra där.



Sjukt bra låt. Kleerup äger.
Godnatt

En lördag

Har sovit bättre i natt och vaknade ganska utvilad idag. Yes! Var på Lindex i förmiddags (finns ju inget annat här suck) och hittade bland annat denna söta lite Gossip girl inspirerande blusen så jag slog till direkt.

Har dock inte provat den ännu så den är kanske inte alls lika fin på, det återstår att se. Gossip girl är så himla bra och Serena och gänget har så sjukt snygga kläder i varje avsnitt så jag dör!! Och killarna är riktigt heta, till och med Chuck hehe. Enligt reklamen på tv så ska nya avsnitt börja gå denna vecka som kommer men jag kan inte hitta vilken dag. Är det någon som vet? 

Efter shoppingen så blev det derby Simrishamn - Skillinge som slutade 3-3. Ikväll är jag ensam hemma och ska nog passa på att inviga Sex and the city boxen som jag fick i födelsedagspresent:) Sex and the city är faktiskt inte bara för tjejer, tänk om våra killar sett serien då hade dom nog lärt sig ett och annat tror inte ni det;) Har dukat upp med Coca Cola och massor med lösgodis så kvällen och natten är räddad.


Bäst just nu

Är ledig i helgen och det är riktigt skönt men ingen verkar ha tid för mig:( Fast och andra sidan så trivs jag ganska bra själv. Jag kan tycka det är super mysigt att bara vara själv. Fast just nu vill jag inte vara själv. Några timmar går väl bra men inte längre än så. Shopping är bäst när man är själv. Man slipper ta hänsyn till var den andre vill gå och kan bara tänka på sig själv.

Visst är det typiskt att när man är ledig så händer det nada och sen när man ska jobba då händer allt på samma gång! Nej nu ska jag snart sova. Har inte sovit nått vidare i natt och det känns kan jag säga! Hela dagen har jag gått runt och varit trött. Har gjort massa tabbar som jag inte hade gjort annars. Vissa blir kinkiga när dom inte får mat, jag blir kinkig när jag inte får sova ordentligt! Har haft en återkommande dröm den senaste tiden. Jag tror den vill säga mig nått som jag inte riktigt vill inse...


Av alla 16 som gått vidare i årets Idol så har jag min favorit. Hur kan man sjunga så här? Så sjukt bra. Jag får rysningar.



Fields of Gold

Måste verkligen sova nu men vill inte. Skulle vilja vara uppe hela natten och bara tänka på en massa saker. Undra om det får mig att må bättre? Skulle inte tro det. Livet kan verkligen vara jobbigt och orättvist ibland. Jag är på god väg att hamna där igen det känner jag... Det får bara inte hända.... Ge mig lite tur nu då

Denna låten får mig att tänka tillbaka på nått fint. Vi stannar här för idag

P.S Föredrar Sting men hittade ingen bra D.S
 


Lund

Gud vad jag är dålig på att blogga. Har verkligen inte känt för det och då kan man lika bra låta bli. Eller hur?

Det blev en sjukt rolig helg. Åkte in till Lund kl.12 i lördags med Lina och hennes föräldrar där vi shoppade och fikade. Allt jag handlade var dock jätte snygga kuddar till vår soffa. Hittade lite annat också men tänkte att jag skulle spara mig till söndagen på Nova. Kl.4 var jag hos Carro och vi fixade oss och pratade om allt som hänt den senaste tiden, hon har ju inte varit hemma så mycket i sommar så det var såå kul att träffa henne igen! Halv 7 kom Kristoffer och vi åkte vidare till Lina där vi alla beställde pizza. Världens godaste pizza finns på Aptiten där Lina bor bara så att ni vet! Kl. 8 var det dags att sticka till Anna & Emmas födelsedagsfest/inflyttningsfest. Hade riktigt skoj och dom hade gjort det så fint med god fördrink och massa snacks och snittar. Halv 12 kom taxi bilar och körde oss till Tegnérs. Jag gillar stället på grund av att där är många olika slags stilar och människor men dom spelar verkligen ingen bra musik där, i alla fall inte i lördags. Jag fick in en riktigt bra fylla under kvällen så jag var nöjd med kvällen i alla fall haha.

På söndagen vaknade vi hos Carro vid 1 tiden inte så pigga, fast jag var inte alls bakis så det var riktigt skönt! Åkte till Nova där jag handlade en tröja i spets och leggins i spets + lite annat. Jag älskar verkligen spets modet som är nu, man känner sig så snygg i det och jag har mycket spets hemma i garderoben. Många modebloggare som Elin Kling och Sofi Fahrman säger att spets kommer bli det mest uttjatade i höst. Jag kommer vara den som tjatar ut det var så säker;)

Det var ju egentligen skor jag skulle komma hem med från Nova i söndags men hittade bara 1 par jag skulle kunna tänka mig läs det sista tänka mig... Då betyder det att jag inte skulle köpa dom. Jag brukar ofta känna direkt om jag vill ha nått och tycker det är snyggt, och visst var dom snygga men kanske inte så snygga för de priset. Kan ju hoppas dom finns kvar tills nästa gång om jag nu ångrar mig.

Tänkte avsluta med lite bilder från i lördags.


Söta Emma & Anna på Tegnérs


Jag och Lina. Denna bilden är lite härligt galen. Ibland är det kul att lägga in bilder när man ser helt mongo ut. I alla fall jag på denna bilden då haha

19/9

Ahh vad jag hatar att stressa och ändå gör jag nästan alltid det! Som tex nu. Ska på kalas hos Kjell i gas kl. 6 och innan dess ska jag ha hunnit packa det mesta inför Lund imorgon så jag slipper packa allt innan jag somnar kväll + att jag måste fixa till mig lite inför kvällen. Mammas särbo Kjell fylller 60 år idag och det ska vi bland annat fira med god mat från Fiskimpex! 

Åker som sagt till Lund imorgon då det vankas födelsedagsfest/inflyttningsfest hos tvillingarna Bergman. Ska bli sjukt kul:) Innan festen på kvällen ska jag hinna med en shopping runda fast det lär nog bli en sväng till Nova på söndag också om jag får bestämma;) Behöver höst skor och det är verkligen inte det lättaste att hitta. Vet verkligen inte alls vad jag vill ha för skor. Stövlar har jag ju redan. Neej nu måste jag sätta fart... Jag har verkligen inte tid att sitta här nu!!

Här har ni låten (som är sjukt bra så säg inget annat;) som oftast spelas på våra förfester Party all night long...:)

Ha en sjukt rolig helg! Det ska jag ha:)


I will try to fix you

Ikväll och imorgon kväll spelar Coldplay för ett fullsatt Globen och jag hade verkligen gjort vad som helst för att vara där!! När jag fick veta att dom skulle komma till Sverige och Globen så tänkte jag direkt: Jag ska dit! Och vad gör jag? Jo missar helt och hållet att köpa biljetter i god tid, så när jag skulle gå in och beställa så var dom så klart slut... F*n helvetes skit också.

Detta är en av världens bästa låtar. Texten är så sjukt bra och fin så det finns inte! 

Ahhh jag vill vara i Globen ikväll:(  


Dagens låt

Ally McBeal. Detta är det finaste och bästa i hela serien.


Gynning och annat

Hon är snygg, smart, vacker, galen, underbar... Listan kan göras lång. Kvinna jag talar om heter Carolina Gynning.  

Nu när vi var på Mallorca så lyssnade jag på hennes första bok "Ego Girl". Fick den som bok i julklapp 2005 när den släpptes, men har inte hunnit läsa ut den. Fick i alla fall tag på den som ljudbok innan vi skulle åka och lyckan var total. Hon har varit med om väldigt mycket kan jag säga. Så om ni gillar Carolina Gynning så läs den!!  

Carolina Gynnings blogg har nu flyttats över till Stureplan.se. I intervjun på hemsidan säger hon bland annat att hon inte kommer att lägga in "dagens outfit" för att hon tycker det är helt ointressant, jag håller verkligen med henne. Ok om man är modebloggare och tex heter Elin Kling. Fast man ska aldrig säga aldrig, vem vet snart kanske jag också börjar lägga in "dagens outfit" som många andra. Hon sa också att hon vill bli "störst" fast hon tror det blir svårt att gå om Blondinbella. Jag hoppas verkligen hon gör det!! Det hade varit sjukt roligt!  


Carolina i ny härlig hårfärg. Säg mig vad denna kvinna inte haft för hårfärg eller frisyr. Hon passar f*n i allt! Fast om jag får välja så tycker jag att hon passar bäst i en blond page.  

Har ni förresten sett Victoria Beckhams nya korta pojkfrisyr? Usch säger jag bara! Hon ser inte riktigt klok ut. Hon kunde i alla fall låta bli att färga det mörkt. Hoppas hon låter håret växa ut till page igen.

På tal om hår så har jag ångest över vad jag ska göra med mitt eget. Tror jag ska låta det växa ut till en längre page.... fast samtidigt så trivs jag jätte bra i den längden jag har nu... ahhh. Hjälp mig:)

Imorgon blir det jobb sedan ska vi förhoppningsvis köra till Karlskrona och till kusinerna för att fira Maja som blir på 11 år på måndag. Älskar Karlskrona (skärgårdsstaden) Mysigare stad får man leta efter. 

Ser på statistiken och det sjukt kul vad jag ser där, och det hade varit ännu roligare med lite kommentarer från er. Helst snälla då så klart:)

Nu sova. Sov gott och dröm sött.

Vilken underbar semester ...

Vilken underbar semester vi haft! Har njutit nästan varje sekund! Hade lite ångest igår när vi åkte ifrån hotellet på förmiddagen på väg mot flygplatsen i Palma. Hade lätt kunnat stanna en vecka till. Har haft fint väder hela veckan, vissa dagar lite moln men ändå sol så jag är jätte nöjd. En kväll när vi kom tillbaka till hotellet och klockan var halv 12 på natten så visade termometern på 30 grader, inte illa va? Veckan har mest bestått av sol, bad, ätit och druckit gott och så har jag även hunnit med lite shopping. Sen var det inte hel fel att fira min födelsedag där med sol, bad, god mat och sjukt goda Strawberry Daiquiris;) Har alltid tyckt att spanskan är ett av världens finaste språk och det håller jag fast vid efter att nu ha upplevt det "live"

Mallorca och Alcudia var så himla mysigt och fint och jag rekommenderar verkligen stället Alcudia. Titta in på Facebook om ni vill se bilder från semestern. 
 

Köpte en jätte fin klänning där. Sjukt snygg va?

Imorgon är det måndag och vi är inne i september månad och sommaren är slut så nu är det nya tag som gäller. Har inte tränat på hela sommaren (fete ångest) och det känns verkligen kan jag säga. Och nu på semestern har man verkligen unnat sig massa god saker men från och med imorgon ska här brännas fett! Beach 2009 här kommer jag;)


RSS 2.0