Are we human? Or are we dancer?

Mycket musik här den senaste tiden. Här kommer mer: Sjukt bra.

 

Igårkvällen var riktigt rolig! Det var jag och Kristoffer mot Lina & Henrik i TP. TP:et som vi spelade kom 2004 och är lite "nyare" än det gamla som nästan alla föräldrar har. Fast vi tyckte vissa frågor inte var så nya om man säger så! Det jag tycker är roligt med detta TP:et är att där är en dvd till så ibland får man titta på tvn då det kan komma upp en film snutt eller ett ansikte som man skulle känna igen, vilket var sjukt svårt! Ibland är det fruktansvärt drygt att vara i samma lag som Kristoffers som är en vinnarskalle och igår var en sådan kväll. Lina & Henrik kammade hem segern men det hade kunnat sluta hur som helst, för det var lika ända in i mål;)

Igår eftermiddag skulle jag ner på stan ett ärende, så jag tog på mig mina glasögon men det skulle jag inte ha gjort!! Gud vad snurrig jag blev! Jätte läskigt! Kändes som jag var jätte full haha. Det är drygt att gå och vänta på att man ska vänja sig. Svärmor sa att det kunde ta några veckor innan jag vant mig. Orkar gå och vänta på det! Fast jag har bara haft dom 2 dagar så jag kan nog egentligen inte klaga! Tss.. Nu tänker jag bara andvända dom här hemma när jag sitter framför datorn eller tittar på tv innan jag vant mig. Får se om jag får till en bild med dom på senare så ni får se! Jag är i alla fall jätte nöjd:)

Nu ska jag snart in i duschen. Ikväll blir det jobb fest/inflyttningsfest med dagispersonalen. Kan bli skoj!
Bye bye

God Förmiddag

Fredag idag, så nice! Detta har nog aldrig hänt, att jag skrivit blogg på förmiddagen hehe. Efter en hel vecka på dagis har förkylningen inte blivit bättre, nästan snarare tvärtom och det suger! Hoppas jag kan börja träna på måndag, håll tummarna!

I måndags var jag och tittade på glasögon och tror det eller ej så hittade jag ett par som kändes klockrena direkt så jag tvekade inte en sekund och slog till. Har ju länge gått och velat hit och dit och inte hittat några som kändes helt 100, så jag är glad att jag äntligen hittat några nu! Igår hämtade jag dom och nu sitter jag här i mina nya snygga Dolce & Gabbana:) Är snurrig i bollen och har huvudvärk men det är bara för att hjärnan inte är vant sig ännu... lite läskigt är det dock.  

Ikväll kommer Lina & Henrik hit. Ska bli skoj! Skulle vilja titta på Let´s Dance men får se hur dom andra ställer sig till det. Blir nog lite TP spelande i alla fall:) 

Den här låten är grym. Darin har verkligen vuxit upp och detta är det bästa han gjort tycker jag!  Enjoy  

         

Nu blir det frulle
Hoppas ni får en härlig dag! 

Förkylning, barnvakt, mys dag och en sjukt bra låt

Förkylningen har brutit ut riktigt ordentligt och det är jag faktiskt ganska glad över! Nu kan jag bara må bättre och bättre för var dag. Fast igår var jag inte så tuff efter jobbet. Var helt slut när jag kom hem! Och jag såg framemot att vila en stund på soffan. Då ringde pappa och sa att han var i S-hamn, utanför vår lägenhet och hade fika med sig så då var det bara att ta sig i kragen och vara social. Vi träffas inte så ofta för han bor i Hbg. Hade inte sovit så bra den natten p.g.a min onda hals och givitvis hade jag inga halstabletter hemma heller så jag var ganska sur på mig själv att jag inte hade köpt det när jag ändå var på Apoteket på dagen. Brukar alltid ha ett lager halstabletter, alvedon, nässpray hemma i fall man åker på en förkylning. På kvällen passade vi 4 åriga Wilma och jag som trodde det skulle vara en mys kväll med godis och film blev istället ganska "jobbig" I alla fall i början på kvällen då hon inte alls ville se på film utan vill mest busa med oss. Fast hon är såå söt så det gjorde inte så mycket!  Halv 11 somnade hon i soffan framför "Pippi på dom sju haven" Visst är Astrid Lindgrens filmer bäst? Jag kan se dom om och om igen och kommer aldrig att tröttna! Inte för att jag ser dom ofta nu för tiden men ni förstår nog vad jag menar? Kl 12 kom Wilmas mamma och hämtade henne och halv 1 släkte vi lampan och då tog det inte många minuter innan jag somnade. Och enligt Kristoffer hade jag snarkat som bara den i natt. Jag som aldrig snarkar och får panik när Kristoffer gör det! Stackars honom som för en gång skull fått lyssna på mitt snarkande;) Fast hur lätt är det att inte snarka när man är förkyld och täppt i näsan?

Dagen har varit mysig. Halv 11 begav jag, Kristoffer, svärmor, Alex och Molly oss till Lund och Nova. Var inte alls på shoppinghumör vilket inte alls är likt mig men jag skulle ju hålla mig i skinnet så det blev bara lite underkläder för min del. Kristoffer däremot var på jakt efter jeans men hittade inga så han shoppade bara tröjor. Är så fruktansvärt trött på rean som är nu! Jag vill handla vår kläder!! Vid 3 tiden åkte vi vidare mot Malmö och IKEA. Visst är det så att när man är på IKEA så kommer man alltid ut med mer än vad man skulle köpa/behöver? Vi behövde bara lite småsaker men kom ändå hem med 3 stora papperskassar fulla med saker. 

Ikväll hörde jag en riktigt bra låt på tvn. Det var sjukt längesedan jag hörde den. Och när jag hörde den så ploppade det upp en massa gamla minnen.. Den här låten ger mig minnen som både är roliga och sorliga.



 Imorgon ska jag jobba på dagis. Och då j*vlar ska jag sprita händerna hela tiden! haha. Fast jag kan nog inte bli sjukare än vad jag redan är. Vill på gympa på kvällen men jag vågar inte så jag får försöka tvinga med Kristoffer ut på en powerwalk istället. Om inte han vill ska jag ändå ut och gå. Ska ju snart på semester ( om 4 veckor) och måste få en snygg slank kropp tills dess... tss... Synd att man inte kan trolla! Vad skönt det hade varit ibland! Har fuskat med både det ena och andra länge nu så imorgon får det vara nog! Beach 2009 here we come;)  
Sov gott   

Är så trött på detta!

Sitter här med ont i halsen och är snorig, igen!!  Nu får det vara nog med förkylningar!! Från och till nästan hela hösten har jag varit krasslig så träna har jag inte gjort på 2 månader. Jag längtar såå efter träningen och gympa passen som ska vara sjukt roliga enligt Annish. Det första jag gjorde idag var att gå till Apoteket och köpa handsprit och alvedon. Handspriten ska nu ligga i min väska och varje gång jag snyter ett barn på dagis eller umgås med förkylda människor ska jag tvätta mig med spriten! Tack söta Anna för dina tips:)  

Fick en impuls grej och åkte till Malmö idag. Tänkte först och främst kolla glasögon för jag har ju fortfarande inte hittat några som känns riktigt bra! Och jag behöver verkligen glasögon så snabbt som möjligt! Alla jag provat har inte känns helt 100 och då vill jag inte köpa bara för att köpa och sedan inte känns mig fin i dom!  I alla fall så hittade jag inga glasögon... skit också. Ifos så var jag bara inne i en affär, för det var ju massa annat som lockade usch jag skäms över mig själv! Kom i alla fall hem med ganska mycket och dyrt blev det :S Bland annat en klänning, ett par jeans, svarta byxor som var på rea 99 kr kostade dom sjukt billigt! 2 koftor där en av dom kostade 599 inte så billigt där inte! Älskar att handla både billigt med dyrt och kommer aldrig förstå mig på dom som bara köper dyra kläder! ett linne, ett skärp, shampoo och balsam som ska göra håret rakt utan plattång hur nu det ska gå till? Nu när det i alla fall är slut shoppat denna månaden .... undra hur länge det håller? Jag och Kristoffer ska till Nova och IKEA på söndag med svärmor och måste hålla mig i skinnet då! Fast en bikiniöverdel måste jag försöka hitta! För om en månad ska vi utomlands till Teneriffa, längtar!!:)


Blondinbella åkte ut Let´s Dance ikväll... lite otippat att hon redan åkte ut. Fast jag tror att folk har börjat tröttna på henne! Nu sova. Är såå sjukt osugen på att jobba imorgon så det finns inte... inte kul att jobba när man inte mår bra! 
Sov gott 

Sitter och...

Sitter och pillar med min mobiltelefon som kom idag, och samtidigt ser jag Let´s Dance.  



Svårt som attan med nya menyer + att det är touch skärm. Har i alla fall att göra resten av kvällen om man säger så!

Åter till Let´s Dance. Vet inte vad ni tycker/känner, men jag är redan trött på Blondinbella och det har snart bara gått 2 program av Let´s Dance. Hon är så himla överdriven när hon pratar! Och hon tror verkligen att alla som läser hennes blogg kommer rösta på henne! Det tror verkligen inte jag! Jag är en av dom som läser hennes blogg varje dag men tänker inte rösta! Det finns nått i henne som jag inte gillar! Hon känns lite präktig för min smak och ibland känns hon mycket äldre än vad hon är. Tycker dock fortfarande att hon är en stark drivande tjej som vet vad hon vill och det gillar jag!

Just nu pågår det ett "krig" mellan henne och Carolina Gynning. Gå in och läs här:
http://www.blondinbella.se se vad Carolina gav för svar tillbaka här: http://www.stureplan.se

Heja Carolina! Oj nu börjar Let´s Dance igen.

bye bye!

Bästa helgen på länge

Sitter här mätt och trött. För en stund sedan drack jag thaite med skummad mjölk och tryckte i mig en macka och på den hade jag en röra som innehöll keso, kaviar och purjolök. Super gott!     

Helgen som varit var den bästa helgen på länge! Dock började lördagen inte så jätte bra. Började jobba kl.10 så jag ställde klockan på kvart över 8 så jag skulle hinna duscha och sånt. Har inte ett minne av att klockan ringde så när jag vaknade var klockan 9 och jag fick stressa som bara den för att hinna. Jobbade 10 till halv 3 sedan hem och packa det sista. Kvart i 4 tog Kim och jag bussen till Lund och till Carro. Kl 7 mötte vi Lina på Viggos och åt sjukt goda hamburgare. Vid nio tiden satt vi på plats på bion för att se Australia. Kim hade köpt dricka till oss och inte vilken dricka som helst;) 



Kan säga att jag nog aldrig haft så kul på bion!. Det roliga var att det kändes så förbjudet att dricka. Vem super till det på bion liksom? haha. Fast nu skulle vi ut och dansa efteråt så vi kan skylla på det;)  Efter filmen som var sjukt bra, gick vi vidare till Mac Donalds och drack lite mer. Vi kunde ju inte sitta ute på en parkbänk! Fick lite panik när polisen körde förbi oss så vi stack till Tengan. Kom in på Tegnérs vid 1 tiden och stannade nästan till stängningsdags. Träffade även sötisarna Anna & Emma, kul som alltid!  

På söndagen var det dax för Nova för mig och Kim. Carro var så söt, hon hade skrivit ner alla vilka bussar vi skulle ta och vilka tider dom gick så allt flöt på bra hela dagen! Tack vännen! På Gina Tricot handlade jag upp 2 st presentkort, trodde bara det skulle finnas massa tråk-rea- varor kvar men där var en hel del nytt! Sedan gjorde jag världens fynd! Hittade knä höga stövlar på Bianco som jag länge velat ha! Dom hade kostat 1400 och sedan 1100 och nu kostade dom bara 550 kr. Gissa om jag blev glad:) Innan jag och Kim tog bussen till Simpan tio över 6, åt vi sjukt goda pizzor på en restaurang som jag inte minns namnet på nu. Den ligger i alla fall mittemot stationen vid Espresso House typ hehe.


Denna bilden är så ball! Kimpa på dansgolvet:)


Carro lika söt som alltid!

 
Älskar min nya skjorta som är lite Gossip Girl inspirerad, hittade den på Nova i december och kände direkt att den var klockren! Denna kommer andvändas flitigt känner jag! (bilden är inte från i lördags)  

I måndags beställde jag ny mobiltelefon. Samsung F480 Touchwiz. Hoppas den kommer snart!  Kristoffer fick sin igår. En Samsung I900 Omnia med GPS äntligen säger jag bara, då han är fruktansvärt dålig på att hitta! Mycket är han bra på men inte att hitta. Det kvittar om vi kört samma väg (tex till hans pappa i Varberg) ett par gånger, det ar alltid jag som vet var vi ska köra. Men nu är det slut på det hehe


Australia

Australia var lätt den bästa filmen jag sett på länge! Så bra att jag ska se den imorgon igen med Kristoffer. Hoppas han tycker den är lika bra som jag! Fast det tror jag. Filmen hade verkligen allt. Den var spännande, äventyrlig, rolig, sorglig och romantisk. Hugh Jackman är enastående i filmen och jag blev lite små kär måste jag säga! Vem går inte igång på en man som kan rida!?;) Nicole Kidman var lika bra som alltid och vacker som få.



Helgen har varit den bästa på länge med bion, utgång, mys och shopping. Orkar inte dra allt nu, det får jag återkomma med. Är riktigt trött och det ska bli skönt att sova. 

Sweet dreams

Härlig dag

Vilken härlig dag det varit! Fick ett jätte fint armband från personalen på Apoteket, vad glad jag blev! Är som sagt sista dagen där imorgon, känns riktigt tråkigt! Alla är så goa där! Efter jobbet imorgon ska jag äntligen på massage. Det ska bli sjukt skönt! Har så fruktansvärt ont i ryggen i mellan åt och inte har det blivit bättre att jag lyfter hela tiden på Apoteket.  

Grattis till sis Martina som klarade körkortet idag!! Nästa gång är det min tur;) Ska ta tag i det nu i vår, har lovat Kim att ha det innan hon kommer hem till sommaren...hm.. Det är ju riktigt skoj att köra bil, ibland fattar jag inte varför jag inte tog tag i det på riktigt när jag hade chansen. Men nu j*vlar! Tips mottages gärna var det är bäst att ta körkort någonstans? Har tänkt på intensivkurs ett bra tag men nu vet jag inte längre. Det är kanske bättre att ta det här i s-hamn så länge man bor här?  

Efter jobbet fikade jag och Kim. Pratade massa gamla minnen, mysigt!

På lördag blir det först jobb sedan Lund och bio, ska se filmen Australia som ska vara sjukt bra! Efter bion blir det förhoppningsvis en liten utgång det röstar jag och Kim för i alla fall;) Ska försöka hinna titta lite på rean också. Har ju 3 st presentkort på Gina Tricot som ligger och trycker:)  

Nu sova.
Puss hej

Hår

Gud vad trött jag är. Har inte sovit mer än 5-6 timmar dom senaste nätterna. Har varit så mycket helger och ledighet nu och vad gör man då, jo om man vänder upp och ner på dygnen.  

Igår var jag hos Molly och Alex hela dagen när dom andra hjälpte Ann (Kristoffers mamma) att flytta. Tänk att man kan tycka om en människa så mycket som jag och Kristoffer tycker om Molly! Hon är världens sötaste underbaraste lilla människa!!
 


Det är sista dagen på Apoteket på fredag. Dom har inte råd att ha mig kvar mig. Får ångest bara jag tänker på det. Jag som trivs bra där! Fast samtidigt ser jag ingen framtid här och vill komma här i från så det är kanske ett tecken att det inte finns mer jobb. Får se vad som händer....

Sitter och tittar på bilder på året som gått, min frisyr men framför allt min hårfärg har förändras en hel del. Jag är en person som lätt tröttnar på det jag har och vill hela tiden förnya mig. Och om sanningen ska fram så har jag svårt att bli nöjd! Tänkte ge er ett smakprov hur det har sett ut. Måste dock påpeka att jag trivs så fruktansvärt bra som blond och tänker vara det ett tag till;) 

December 2007:

Ganska kort röd brun page, som jag inte alls trivdes i

Januari 2008:
´
Lite längre framtill än föregående bild.

Februari/Mars:

Kortare igen och nu med lite guldslingor.

April:

Och kortare och fler guldslingor....

Maj:


Juni:


Juli:

Fler slingor och denna gången ljusare...


Augusti:



Mallorca resan och slingorna är inte så snygga:




Spetember:



Oktober: 


Färgar håret blont men får inte den blonda färg jag vill ha...


Det ser det ut så här i vissa ljus ...

Typ grått... Inte snyggt alls!


November:

Tonade det guldblont lite bättre men inte nöjd.


December:
 
Äntligen nöjd!


Nyårsaftonskvällen

Man mår som man förtjänar idag. Drack vin, cider, drinkar och skumpa! Vaknade halv 2 idag och det var behövligt kan jag säga! Ändå fick jag lite ångest när jag vaknade och upptäckte vad klockan var.  

Igårkvällen började här hemma med Kristoffer & Kim lugnt och mysigt med väldigt god mat och efterrätt.

 



Nyårsklänningen satt inte som den skulle igår, så efter lite omröstning fick det bli detta:

Vid kvart i 11 gick vi ner mot Strandpaviljongen där festen var i full gång! Hade riktigt skoj men förundras hur vissa människor (killar) beter sig med alkohol i kroppen, usch! Lite över 2 var det dax för efterfest hos Malin där vi fortsatte och dansa alla vi tjejer, såå kul!

Somnade vid 4 tiden trött och belåten .

Nu måste jag ut och få frisk luft i lungorna sedan ska vi äter resterna från maten igår, mmm.. Fast denna gången med mint gelén som vi hade glömt att köpa till varmrätten:(

RSS 2.0